Itt a második paktumhajó! – Simicskáék megint összetrombitálták a fél ellenzéketVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Itt a második paktumhajó! – Simicskáék megint összetrombitálták a fél ellenzéket
Forrás: Pesti Srácok, 2018/02/17 06:15

Itt a második paktumhajó! – Simicskáék megint összetrombitálták a fél ellenzéketSimicska Lajos lapja, a Magyar Nemzet pénteken ismét összetrombitálta az ellenzéket, de a januári lebukás után (amikor kiderült, hogy maga Simicska, Vona Gábor, Hadházy Ákos és a "G-huszár" cégtársa, az amúgy rejtőzködő Nyerges Zsolt is ott volt a zártkörű rendezvényen) ezúttal egy másik hajót választottak – tudta meg a PestiSrácok.hu. A lassan vándorrendezvénnyé váló Magyar Nemzet Szalon most a budapesti Vén Hajó Étterembe hívta össze az ellenzéki szereplőket, akik állítólag szociális kérdésekről beszélgettek a meghívott, kellőképpen baloldali előadókkal.
A találkozó témái pénteken elvileg a külföldre költözés, a lakhatás, valamint a fiatalok életkezdési esélyei voltak, ám a Ripost által leleplezett legutóbbi találkozó körülményei is arra engedtek következtetni, hogy a hivatalos program csak porhintés, a találkozók célja valójában egy összellenzéki választási paktum tető alá hozása, azon belül a Jobbik és az LMP összeboronálása.
A PestiSrácok.hu helyszínen tartózkodó stábja látta a hajóra érkezni többek között a Simicska Lajos jolly jokereként ismert Schlecht Csabát (aki december óta a Magyar Nemzet főszerkesztője is), Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivőt, Ungár Pétert, az LMP elnökségi tagját, Kukorelly Endre baloldali értelmiségit, írót, az LMP korábbi országgyűlési képviselőjét és Nagy Attila Tibor politikai elemzőt.
Előadói téren egyértelmű balliberális dominanciát vonultatott fel a polgári konzervatív gyökereire szívesen hivatkozó újság rendezvénye: ott volt Andor László korábbi MSZP-s uniós biztos, Szelényi Iván szociológus, valamint a baloldali elkötelezettsége érdekében akár a számokkal és tényekkel is szembeszegülni kész közgazdász, Róna Péter. 
Készítette: László Petra és Szecskó Petra/PestiSrácok.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930