Gazdasági Évnyitó 2018 - HG Konferencia Tóth Tamás, OPTEN ... 54.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gazdasági Évnyitó 2018 - HG Konferencia Tóth Tamás, OPTEN ... 54.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/01/27 10:45

Gazdasági Évnyitó 2018 - HG Konferencia Tóth Tamás, OPTEN ... 54.Fókuszban: Gazdasági évnyitó 2018. - HG Konferencia 2018. január 23-án, a Boscolo Hotel Budapestben.
Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára vitaindító témája: Milyen lehetőségeket és kihívásokat hoz 2018? Hogyan tudja segíteni a kormány a gazdaság bővülését?
Csepreghy Nándor Miniszterelnökség államtitkára, miniszterhelyettes a fókuszált fejlesztéspolitika és a bürokráciacsökkentés eddigi eredményei és következő lépcsőfokairól
Kerekasztal beszélgetés - Tennivalók a vállalatoknál és a vállalatokért. Fejlesztési források és irányok, munkaerőhiány, export és szabályozási kérdések 2018-ban. A bérek, a foglalkoztatottság és a termelékenység várható alakulása. Résztvevők: Bársony Farkas, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) elnöke, PWC Magyarország, partner. Dale A. Martin, a Német-Magyar Iparkamara (DUIHK) elnöke, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója. Krisán László, a BKIK elnöke, a KAVOSZ vezérigazgatója. Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnöke. Molnár Tamás, a NAV vámszakmai és nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkára, Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke, a MGYOSZ alelnöke. Moderátor: Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese, a Trend Fm Nap vendége műsorának szerkesztő műsorvezetője
Éves banki kerekasztal. Mindent a 2018-ben a hazai pénzügyi piacon várható tendenciákról (megtakarítások, befektetések, új termékek, hitelezési trendek, kamatok, fejlesztési források, regionális különbségek). Résztvevők: Dr. Balog Ádám az MKB Bank elnök-vezérigazgatója. Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója. Selmeczi-Kovács Zsolt, a GIRO Zrt. vezérigazgatója. Simák Pál, a CIB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója. Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója. Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. elnök-vezérigazgatója. Moderátor: Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese, a Trend Fm Nap vendége műsorának szerkesztő műsorvezetője
Éles versenyben a nemzetközi piacokon is. A legnagyobbak fejlesztési, terjeszkedési tervei. Potenciális veszélyek a piacokon és a globális trendek jelentette kihívások? Résztvevők: Dr. Móré Attila, Alpha Befektetési Holding Zrt. elnöke. Oláh Zsanett a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója. Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója. Tibor Dávid, Masterplast Nyrt. Elnöke. Moderátor: Kutasi Judit, a Trend FM főszerkesztő-helyettese, műsorvezetője.
Digitális transzformáció ígérete: költségek csökkentése bevétel növekedéssel témáról Papp László, a Gartner magyarországi és bulgáriai képviselet vezetője tartott előadást.
Multik élete Magyarországon - Kerekasztal beszélgetés. Fogyasztási kilátások az E-kereskedelem térhódításának tükréből. Résztvevők: Ascsillán Endre, a GE Hungary alelnöke. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese. Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. Orovica Szilárd, a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. ügyvezető igazgatója. Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója. Moderátor: Kutasi Judit, a Trend FM főszerkesztő-helyettese, műsorvezetője.
2017 az adatok tükrében, mit várhatunk 2018-tól - életképek a magyar gazdaságról - témáról Tóth Tamás, az OPTEN Informatikai Kft. ügyvezetője tartott nagyon információ-gazdag előadást.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031