Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadása - díjátadók és díjazottak ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadása - díjátadók és díjazottak ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/12/01 15:45

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadása - díjátadók és díjazottak ...Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadása - díjátadók és díjazottak csoportkép.
Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadása …
Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj ünnepélyes átadásán 2017. december 1-jén a Magyar Nemzeti Múzeumban, a gróf Széchényi Ferenc teremben vehettünk részt, ami a jelen lévő Széchenyiek nagy számára tekintettel rendkívüli megtiszteltetés volt.
A díjátadó fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter képviseletében Marczinkó Zoltán István a minisztérium vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára mondott köszöntőt, aki méltatta a díjak jelentőségét. Varga Benedek a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója is méltatta köszöntőjében a Széchenyi Család történelmi érdemeit.
Széchenyi Tímea a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke ismertette a díj alapításának hátterét és célját.
Michaletzky Géza, a Bíráló Bizottság elnöke összefoglalta a díjak adományozásának szempontjai, a döntés indokait, majd a díjak átadása következett.
Díjakat, okleveleket Marczinkó Zoltán István helyettes államtitkár, Varga Benedek főigazgató, Fodor István, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Konzisztóriumának elnöke, Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke, Sunyovszky Sylvia, a Polgári Hermina Alapítvány elnöke, Széchenyi Géza a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagja, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, Széchenyi Márk és Széchenyi Krisztián a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagjai. A díjátadó ünnepség Dr. Kőrösi Mária, a Széchenyi Társaság elnökségi tagjának záró szavaival fejeződött be, melyet kötetlen beszélgetés követett a történelmi család örököseivel.
A GRÓF SZÉCHENYI CSALÁD ALAPÍTVÁNY Alapítói: Széchenyi Gábor és Széchenyi Viktória. Kuratórium elnöke: Széchenyi Tímea. Kuratórium titkára: Sarkadi Kálmán. Szóvivő: Tisza Attila
Kuratórium tagjai: Széchenyi Géza, Széchenyi Márk, Széchenyi Krisztián, Steff Krisztina.
Gróf Széchenyi Család Alapítvány alapítói Gróf Széchenyi Ferenc Magyarországon élő leszármazottai, közöttük a Legnagyobb Magyar – Gróf Széchenyi István – vér szerinti utóda, mint kuratóriumi tag. Mint vallják szüleink által ránk hagyott nemes szellemű örökséget szeretnénk a családi alapítvány tevékenységével ismét magasba emelni, és tovább adni azt a jótékony szemléletet, melyet a Széchenyi család képviselt évszázadokon át a magyarok felé. Tevékenységeinkkel minden olyan kezdeményezést támogatni szándékozunk, amelyek Magyarország, valamint a magyar emberek boldogulását segítik. Szeretnénk megőrizni, továbbvinni azokat a reformokat és azt az eszmeiséget, valamint a nemzeti kulturális örökségünket, mely olyan értékrendet képvisel, mely méltó a Széchenyi névhez.
Miként Gróf Széchenyi István mondta: "Mióta élek, kimondhatatlan vágy él lelkemben. Magyarország kifejtése, a magyar nemzet feldicsőítése él minden csepp véremben." Köszönjük!
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031