103. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:103. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/11/09 18:45

103. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő … 1.103. Kormányinfó - Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő …
A zaklatási ügyekben a kormányzatban és a kormánypártokban az emberi méltóságot tartjuk a legfontosabbnak, ami ez esetben az áldozatok védelmét jelenti. A magánviszonyokban a kormánynak nincs helye és keresnivalója, de fontos állást foglalni. A leghatározottabban elutasítjuk az erőszak minden megnyilvánulását és a hatalommal való visszaélés minden formáját.
Az egyik liberális csoport újabb bizottsági meghallgatást kezdeményezett Magyarország ügyében. Az európai együttműködésnek egymás tiszteletben tartására kellene épülnie, ezért Magyarország azt kéri minden EP-képviselőtől, hogy tartsa tiszteletben a magyar embereket, ne sértegesse őket.
Remélhetően nem azért gyorsulnak fel az események, mert a "szponzor" Brüsszelbe látogat, de beszédes, hogy hétről hétre kerülnek elő hírek arról, hogy Soros Györgynek milyen erős hálózata van Brüsszelben. A jövő heti kormányülésen beszélnek erről a témáról, arról, hogy ezek a tevékenységek, szervezkedések Magyarország tekintélyét hogyan érintik, milyen célokat tűznek ki Magyarországot illetően - magyarázta.
A kormányfő kérésére hírszerzési szempontból is értékelésre kerül, mit tudott elérni Soros György Berlinben és Brüsszelben Magyarország lejáratására, vélemények befolyásolására. Nem is gondoltam volna, hogy a milliárdoshoz köthető szervezeteknek mekkora befolyásuk volt például arra, hogy az Európai Bizottság mit mondjon és tegyen a norvég alapokról szóló vitában. A Soros-szervezetek érdemben tudják befolyásolni a bizottság döntési mechanizmusát, ez praktikusan azt jelenti, hogy egy Magyarországgal kapcsolatos jelentésbe bele tudnak írni. Ezen szervezetek korábbi képviselői munkavállalóként is bekerülnek a testületbe. Nem szakértők diktálnak, hanem speciális szempontok.
Az EP-ben baloldali és liberális képviselők folyamatosan Magyarországgal és Lengyelországgal "szórakoznak", és Magyarország esetében mindig a kerítés a téma. Most is "készen állunk a vitára
A Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium 51 milliárd forintot kap határvédelemre az év végéig. Azért kapja a két tárca ezt a forrást, hogy Magyarország továbbra is Európa és a világ egyik legbiztonságosabb országa maradhasson, és megvédhessék az országot az illegális bevándorlóktól - mondta.
A kötelező kvótákról és a betelepítésről mindig azt mondják, hogy ez csak egy ötlet, lépésről lépésre haladnak a megvalósítás felé, és most arról folynak tárgyalások, hogy EU-n kívüli illegális bevándorlókat hoznának be és osztanának szét. Ez jó példa arra, hogy az Európai Bizottság "lopakodó módon" folyamatosan szervezi a betelepítést. A bizottság zokon veszi, hogy Magyarország a kötelezettségszegési eljárások újabb szakaszában nem tartja be a válaszadásra szabott időkeretet. Ennek oka, hogy az uniós testület nyíltan kettős mércét alkalmaz, az esetek nagy részében a politikailag érzékeny ügyekben irreális határidőket ad. Magyarország azt kéri, hogy ugyanúgy bánjanak velünk, mint mindenki mással.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031