pecs dorihaz 2Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:pecs dorihaz 2
Forrás: Pesti Srácok, 2017/09/06 09:45

pecs dorihaz 2A sikernek ezer arca van, és ezer okból születhet meg. Millió mondást, idézetet, magvas gondolatot inspirált a fogalom, legyen szó akár a hozzá vezető göröngyös útról vagy a siker elérésének összetevőiről. De a való életben hogyan működik ez? A PestiSrácok.hu most a siker arcait kutatja új videósorozatában. Az élet számos területéről válogattunk össze e kérdéskör mentén olyan embereket, akik saját tevékenységünkben sikert sikerre halmoznak. Első videónkban Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház vezetője mesélt arról, hogyan lehet egy ilyen fajsúlyos műfajt a víz felett tartani, sőt egyre dicsőségesebb évadokat zárni. Második videónkban Gyura Barbara, a Szemem Fénye Alapítvány vezetője, Magyarország első gyermekhospice házának alapítója, mesélt arról folyamatos harcról, amelyet a beteg gyermekekért és családjaikért vívnak napról napra. A PestiSrácok.hu meglátogatta a Dóri Ház lakóit, ahol az egyik kis lakó, Dóri mesélt az életéről, és arról mivel akar foglalkozni később. 
Magyarországon tizenhatezer olyan család van, ahol gyógyíthatatlan beteg gyermeket ápolnak, így vitathatatlan az a tény, hogy a jelenleg kettő- három gyermek ápolására alkalmas Dóri Háznak szüksége van egy nagy testvérre. " A nagy tervünk, amelyet remélhetőleg már állami támogatással tudunk megvalósítani, az a Romonyán épülő Pillangó Ház,  amelyhez még sok sok támogatás szükséges. Ez hazánk első professzionális gyermekhospice háza lesz, rengeteg terápiás lehetőséggel, illetve sok- sok olyan plusszal, amelyet ezek a gyermekek megérdemelnek és amíg köztünk vannak segíthet nekik a jobb életminőség elérésében. Számomra az lesz a következő nagy siker, ha ez a ház megépül, és sok sok családot tudunk fogadni. "
A videót készítette: Szabó Fruzsina Anna és Tihanyi RitaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930