MSZP | Quaestor-ügy: Polt Péter dolgozzon, vagy mondjon le!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Quaestor-ügy: Polt Péter dolgozzon, vagy mondjon le!
Forrás: MSZP, 2017/07/06 15:00

MSZP | Quaestor-ügy: Polt Péter dolgozzon, vagy mondjon le!A károsultak jogosan háborodnak fel azon, hogy az ügy végén még Tarsoly Csaba fog nevetni, hiszen eltűnt 220 milliárd forint, őt pedig házi őrizetbe engedték, a büntetőeljárás bukdácsol – mondta Szakács László országgyűlési képviselő a Quaestor-ügy károsultjainak tüntetésén, a Legfőbb Ügyészség előtt tartott sajtótájékoztatón.
A politikus felszólította nyomozóhatóságot, hogy az eltűnt hatalmas összeg hollétét ne leplezze, ennek a látszatát is kerülje el: nyomozza ki, hol van 32 ezer károsult pénze és gyanúsítsák meg az összes elkövetőt. Ha erre nem képes a Polt Péter által vezetett ügyészség, netán másban érdekelt, akkor a legfőbb ügyész mondjon le – követelte a Szakács, rámutatva, hogy addig szerencsétlenkedett az ügyészség, amíg Tarsoly Csabát előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezték, ahonnan rendszeresen eltávozást kap, sőt Szakács szerint „azt hallani”, hogy autóval járkál a városban. Megjegyezte, hogy először a vádiratot nem tudták megfelelően benyújtani, majd ki kellett zárni az eljárásból a vád alapját jelentő szakértői véleményt szakértőstül.
A tüntetésre azért került sor, mert a Quaestor-károsultak most kapták meg azt a levelet a Kárrendezési Alaptól, amelyből kiderült, hogy kártalanításuk befejeződött – végül átlagosan a követelésük 20-25 százalékához jutottak hozzá, a többi átszállt az államra.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031