PS Polbeat Puzsér Róberttel - Akasztják a hóhért vagy a hóhér fog akasztani?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:PS Polbeat Puzsér Róberttel - Akasztják a hóhért vagy a hóhér fog akasztani?
Forrás: Pesti Srácok, 2017/03/29 18:45

PS Polbeat Puzsér Róberttel - Akasztják a hóhért vagy a hóhér fog akasztani?Mire alapozod azt, hogy most annyira nagyon rossz a magyaroknak, hogy Orbán Viktort Vona Gábor és Botka László koalíciójával kell elkergetni, ha amúgy nem rosszabbul, hanem jobban élünk mint nyolc éve, és nincsenek korrupciós lelepleződések? - kérdezte Huth Gergely és Szarvas Szilveszter Puzsér Róbert ízlésdiktátortól, a Magyar Nemzet és a Hír Tv munkatársától. Puzsér visszakérdezett: "nem mar szét titeket a cinizmus?"
Majd hozzátette: "A szocik alatt szabad rablás volt, ez meg egy szervezett maffiaállam. Az MSZP-SZDSZ idején sáskajárást láthattunk, mindenki lopta, amit ért, és ez törvényszerűen lebukásokkal járt. Most viszont központilag szervezett a pénzek leosztása, nem Nokiás-dobozokkal szerencsétlenkednek." Mi is visszakérdeztünk: "vajon meddig lehet bizonyítékok nélkül korrupciót kiáltani?" Mire Puzsér: "Akkor tehát ez az új erkölcs, ha el tudom lopni az órádat úgy, hogy észre sem veszed, akkor neked nem is volt órád!" Majd úgy érvelt: azért nem élünk rosszabbul, mint nyolc éve, mert a Fidesz kormányoz is, ellentétben a baloldaliakkal, de ettől függetlenül "ennek a rohadt rendszernek szerinte buknia kell". Puzsér kitartott korábbi állítása mellett, hogy Orbán Viktor korunk Kádár Jánosa, s arra a felvetésre, hogy akkor Botka László meg kicsoda, azt mondta: naná, hogy Rákosi, vagy ha aktuálisabb példát akarunk, akkor Hugo Chávez venezuelai diktátor. A műsorban aztán párokat villantottunk fel vendégünknek, akinek például Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos között is választania kellett....
Polbeat minden kedden élőben a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (a Margit híd budai híd budai hídfőjénél, a Bem rakpart 53. alatt)!
Készítette: Kerekes András és Susánszky Mátyás - PestiSrácok.hu-produkcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930