Nemzetbiztonsági kockázat a végrehajtók adatbázisában?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Nemzetbiztonsági kockázat a végrehajtók adatbázisában?
Forrás: Mi Hazánk Mozgalom, 2024/03/21 10:15

Nemzetbiztonsági kockázat a végrehajtók adatbázisában?A végrehajtók elektronikus rendszerét korszerűsíteni kell, mert jelenleg nemzetbiztonsági kockázatot is hordozhat! A Mi Hazánk Mozgalom biztonságot követel az adósoknak!
A végrehajtási törvényhez hasonlóan a jelenlegi elektronikus rendszer is ezer sebből vérzik. Többek között az MBVK nem rendelkezik megfelelő informatikai védelemmel a külső támadásokkal szemben, a végrehajtók hozzáférhetnek egymás anyagaihoz, illetéktelenek is hozzáférhetnek bizonyos állományokhoz, az ügykiosztás belülről is manipulálható. És még akár gazdasági bűncselekmények szándékos vagy gondatlan elkövetésére is fel tudják használni a jelenlegi hibás rendszert.
Nagyon régóta probléma, hogy nincs egy központi elérhető felület az adós számára, ahol láthatná az ellene folyó eljárásokat, azokat is, amelyek nincsenek végrehajtás alatt. Így még sürgetőbb lenne egy új rendszer megalkotása, főleg azért, mert sorra engedményezik a követeléseket, ami követhetetlenné teszi az adósságokat! Mindenki hozzáférhetne időben az információkhoz és nem csak a végrehajtó kopogtatásánál szembesülne vele!
A Mi Hazánk Mozgalom a végrehajtás előszobáját is igazságossá és átláthatóvá tenné! Éppen ezért követeljük, hogy legyen egy központi nyilvántartás az adósságokról akár az ügyfélkapu rendszerén belül! Miért ne lehetnének az adótartozásokon kívüli tartozások is naprakészen hozzáférhetőek az adósok számára? Sürgős változásra van szükség annak érdekében, hogy az adósok adatai biztonságba legyenek és legyenek hozzáférhetőek az adósok számára!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031