A Fidesznek most az az érdeke, hogy tereljék a figyelmetVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A Fidesznek most az az érdeke, hogy tereljék a figyelmet
Forrás: Párbeszéd, 2024/03/13 17:15

A Fidesznek most az az érdeke, hogy tereljék a figyelmetTordai Bence: A pedofilmosdatás vagy a pirotechnika használata a nagyobb bűn? Vitára hívom Kubatovot és gárdáját
Ha bárki – legyen az fociultra, vagy békés honpolgár – megnézi a parlamenti felszólalásomat vagy elolvassa a jegyzőkönyvet, érteni fogja, miről van szó: a fideszes miniszterhelyettesre, Vargha Tamásra reagálok, aki szerint a füstgyertyázás "sokkal súlyosabb ügy", mint a pedofília. (!!!)
És az arányokat érzékeltetve jelzem, hogy ha a Fekete-Győr András által eldobott füstgyertya felfüggesztett börtönt ér a fideszesek szerint, akkor a nagyságrendekkel komolyabb pirotechnika, amit a fociultrák használnak a meccseken, legalább életfogytiglant érne.
Az álláspontom ennyiből is nyilvánvaló: ahogy az ultrákat sem kasztlizzák be, úgy a sokkal komolytalanabb eszközt használó ellenzéki képviselő börtönnel fenyegetése is nonszensz, és kizárólag az állampárt politikai érdekét szolgálja (az "erőszakos baloldal" narratíva részeként).
Értjük, hogy a pedofilmosdató Fidesznek most az az érdeke, hogy bármi másról beszéljenek az emberek, csak ne Orbán felelősségéről a pedofil bűnsegéd kegyelme ügyében, és ne a családbarátnak hazudott kormány kudarcáról a gyermekvédelmet illetően.
Ennél még az is jobb nekik, ha Kubatov Gábor fenyegetőző óvodást játszik ("majd megvernek az ultráim!" – apukája most nem ér rá...), és ehhez úgy tesz, mintha nem értené, mi hangzott el.
Hihetnénk persze azt is, hogy Kubatov Gábor ennyire buta, de a Kubatov-lista atyjáról, a Kubatov-gárda vezéréről, Orbán balkezéről hiba lenne ezt feltételezni. (Ráadásul én máshonnan is tudom, hogy ő igazából egy okos fiú: még jó pár éve nálam vizsgázott gazdaságszociológiából: 4-est kapott, de ez persze mellékes.)
Nem butaság, hanem tudatos, aljas manipuláció Kubatovtól, hogy a fideszmédiával karöltve direkt félreértelmezte az elhangzottakat, majd azt a Fradi ultráinak hergelésére használta.
Ezzel amúgy őket alázza meg: Kubatov hülyének nézi és eszközként használja saját klubjának szurkolóit.
Igazán sajnálom, hogy az FTC-nek csak ilyen hitvány elnök jutott. :((
Persze vannak olyanok is, akik ezt nem bánják: emlékszünk még, amikor Kubatov brutális, rovott múltú fociultrákkal védette a Fidesz-székházat az ötvenkilós egyetemistáktól, vagy amikor a kopaszai Nyakó Istvánt akadályozták meg egy népszavazási kérdés leadásában.
Ennek persze már semmi köze sem a focihoz, sem a tisztességes Fradi-szurkolókhoz: ez a Fidesz informális erőszakszervezetének világa.Nem tudom, Kubatov rájuk gondolt-e, mint akikkel "dumcsiznom" kéne – majd ezt is megkérdezem tőle, ha elfogadja a meghívasomat...
Csatlakozz hozzánk! https://actionnetwork.org/forms/csatlakozz-hozzank
További naprakész tartalmakért látogass el weboldalunkra: https://parbeszed.hu/
Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/parbeszedzoldek
TikTokon: https://www.tiktok.com/@parbeszed
és Instagramon is: @parbeszed_zoldek
#PárbeszédZÖLDEKAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031