„Amit Dúró Dóra csinál, az maga a cancel culture!” - Lakner & Ceglédi 68.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:„Amit Dúró Dóra csinál, az maga a cancel culture!” - Lakner & Ceglédi 68.
Forrás: ATV, 2023/11/03 14:00

„Amit Dúró Dóra csinál, az maga a cancel culture!” - Lakner & Ceglédi 68.Lakner és Ceglédi a Dúró Dóra vs. L. Simon László csörtéről, a Nemzeti Múzeum kiállítása körül kialakult botrányról elmélkedett. Ceglédi Zoltán szerint Dúró Dóra rebellise nagyban hasonlít a tényellenőrök elvárásaihoz, bizonyos képeket, híreket, állításokat el kell zárni a közvéleménytől. Lesz-e valaki homoszexuális attól, hogy megnéz három fotót egy kiállításon? Megengedheti magának L. Simon László, hogy visszaszóljon? Mi alapján döntötték el, hogy pontosan templomtól és iskolától 200 méterre nem lehet árulni LMBTQ-típusú könyveket? Lakner Zoltán szerint amit Dúró Dóra csinál, az maga a cancel culture. Az adás utolsó harmadában a lengyel választások után kialakult helyzetről beszélgettek, illetve Karácsony Gergely és az egymásra induló önkormányzati jelöltek is szóba kerültek.
Szerkesztő: Boros Tamás
***
Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán új közös estjükben a rendszerváltástól napjainkig veszik sorra a magyarok választásait, sorsunk útelágazódásait, tüntetéseket és kitüntetéseket; terépcsecsőtől a kekváig minden állomást arról, hogy miként jutottunk idáig, merre kéne tovahaladni és addig mit lehet kinevetni. Csúfolódás, pátosz, személyes történetek VOR-zakók és szilikon karkötők társaságában, egy szórakoztató közéleti páros esten.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu
FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag
#atv #atvmagyarorszag #podcastAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031