Stop akkugyárak! Nyíregyházi utcafórum | LMP | Bakos BernadettVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Stop akkugyárak! Nyíregyházi utcafórum | LMP | Bakos Bernadett
Forrás: LMP, 2023/08/14 09:00

Stop akkugyárak! Nyíregyházi utcafórum | LMP | Bakos BernadettNe maradj le a videóinkról, iratkozz fel!
http://bit.ly/LMP_feliratkozas
Télen a helyi közmeghallgatáson az illetékes kormányhivatal képviselője kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem épül akkumulátorgyár Nyíregyházán. Ezzel szemben Szijjártó Péter külgazdasági miniszter a 2023-as év legnagyobb beruházását jelentette be, mintegy 580 milliárd forint értékben épít a kínai Sunwoda vállalat giga akkumulátorgyárat Nyíregyházán.
A kormánnyal szemben az LMP kíváncsi a nyíregyháziak és a környékén élők véleményére a tervezett akkumulátorgyárról, ezért csütörtökön utcafórumot tartottunk.
A kormány úgy akarja Nyíregyházára telepíteni a kínai akkumulátorgyárat, hogy a helyieket meg sem kérdezték arról, hogy szeretnének-e egy víz-és energiazabáló üzemet a szomszédjukba, szeretnék-e, hogy ingatlanjaik elértéktelenedjenek. Szeretnék-e, hogy külföldi vendégmunkások ezrei lepjék el településüket. Azt sem kérdezték meg az emberektől, hogy aggódnak-e a gyár szennyezése miatt, aggódnak-e a lehetséges üzemi balesetek miatt.
Ha megkérdezték volna a helyieket tudnák, hogy az emberek nem akarnak akkugyárat.
Kövess minket a facebookon is!
https://www.facebook.com/lmpzoldek
https://www.facebook.com/bakos.bernadett.lmp
#lmpAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930