Sunyi Fidesz-tempó: A parlamentet megkerülve, pár óra alatt hoznak törvényeket OrbánékVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Sunyi Fidesz-tempó: A parlamentet megkerülve, pár óra alatt hoznak törvényeket Orbánék
Forrás: Párbeszéd, 2023/04/30 15:15

Sunyi Fidesz-tempó: A parlamentet megkerülve, pár óra alatt hoznak törvényeket OrbánékNem jelent semmit Orbánéknak a demokrácia vagy a jogállamiság. Salátatörvényekbe csomagolva, pár óra alatt hoznak új intézkedéseket, teljesen megkerülve a parlamentet.
A Törvényalkotási Bizottság elé tárt törvényeket az utolsó pillanatban írta át a Fidesz, úgy, hogy a bizottság tagjainak esélyük se legyen végigolvasni a módosításokat.
Az egyik módosítás ráadásul az, hogy Orbán Viktor a kormánytagok és saját fizetése mellett most már a közigazgatási államtitkárok fizetéséről is egy személyben dönthet: nem légből kapott feltételezés, hogy amíg százezrek küzdenek a napi megélhetésért a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt, addig a Fidesz-közeli holdudvar korlátok nélkül gazdagodhat.
A Párbeszéd – ZÖLDEK elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fidesz-kormány ismét semmibe vette a jogállamiságot, úgy, hogy ezen a fronton eljárás zajlik ellenük az Európai Parlamentben, ami miatt nem érkeznek hazánk számára az uniós források. Ezen források kiesése a NER oligarcháit érinti legkevésbé.
Jámbor András, a Párbeszéd – ZÖLDEK frakció tagja, a Szikra Mozgalom képviselőjének sajtótájékoztatója.
#JámborAndrás #párbeszéd #aktuális #politika #hírek #sajtótájékoztató #oligarchák #orbánviktor #orbán #fidesz #ner #parlament #magyarparlament #jogállamiság #európaiunió #eu #európaiparlament #fizetésAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031