Szuperhősök - Maresch Dániel, Paolo Genovese, Paolo Costella, Rolando Ravello ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szuperhősök - Maresch Dániel, Paolo Genovese, Paolo Costella, Rolando Ravello ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2022/03/19 12:45

Szuperhősök - Maresch Dániel, Paolo Genovese, Paolo Costella, Rolando Ravello ... 1.A film rendezője Paolo Genovese, akinek Teljesen idegenek és A Hely című filmjei a legsikeresebb európai filmek között szerepeltek hazánkban az elmúlt években. A Szuperhősök című legújabb filmje egy középkorú római párról szól, akik az idő romboló hatásának, kapcsolatuk kifáradásának ellenállva megmentik szerelmüket. Ők ketten a mai kor igazi szuperhősei …
A filmet először a sajtó képviselőinek vetítették le Budapesten a Puskin moziban. A bemutatóra Budapestre látogatott Paolo Genovese rendező, valamint Paolo Costella és Rolando Ravello forgatókönyvírók is.
A film témája: Marco egy fizika-professzor, aki racionális természetű, bármit ki tud számolni képletekkel, egyenletekkel. Anna ezzel szemben érzelmesebb alkat, művészi tehetséggel, és foglalkozását tekintve éppen képregényeket rajzol. A férfi és a nő véletlenül találkoznak egymással egy esős napon, innen indul el szenvedélyes szerelmük története. Hamar rájönnek, hogy szuperhősök nem csak a képregényekben léteznek.
Vetítés után beszélgetés következett a film készítőivel, ahol a rendező, Paolo Genovese elmondta, azt akarták bemutatni, hogy a mai világ valódi szuperhősei a párok, akiknek minden szuperképességüket be kell vetniük ahhoz, hogy szerelmük és kapcsolatuk fenn maradjon.
Az olasz film eredeti cím: Supereroi. Főszereplők: Alessandro Borghi és Jasmine Trinca
Rendezte: Paolo Genovese A filmet március 31-től vetítik az ART-mozikban. Bemutatja a Cinenuovo.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930