Balkon kilátással ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Balkon kilátással ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2022/02/15 09:45

Balkon kilátással ... 1.WIL CALHOUN: Balkon Kilátással - vígjáték
A Belvárosi Színház új előadása Kocsis Gergely rendezésében a Balkon Kilátással című vígjáték. A színdarab a Jóbarátok egyik írójának komédiája, amely rengeteg humorral mutatja be az emberek változatos természetrajzát. Az esemény helyszíne két egymásra néző erkély.
Az egyiken Alvin (Ötvös András), aki képtelen felvenni a ritmust a világgal. Inkább elszigeteli magát, és lakásába zárkózva találja meg a vágyott nyugalmat, könyvekkel és sportközvetítésekkel.
A szemben levő erkélyen azonban egyszer csak megjelenik a lehengerlően vidám és rendíthetetlen Karen (Péter Kata), és a világ máris kézzel fogható közelségbe férkőzik.
Megismerjük az optimista és pesszimista hozzáállást a világhoz, összecsap két szemben álló nézőpont.
Majd a cselekmény fokozódik, amikor megjelenik egy harmadik szereplő Paul (Ficzere Béla), aki felborítja a már alakulóban lévő kontextust .. Kezdődhet a férfiszelídítés elölről …
A férfi- női ellentét ábrázolása megunhatatlan, szívesen derülünk a másik fél természetén, miközben rácsodálkozunk. Én jól mulattam …
A szerepekben: KAREN - Péter Kata, ALVIN - Ötvös András, Paul - Ficzere Béla, Díszlet, jelmez - Kálmán Eszter, Rendezőasszisztens - Kis-Kádi Judit, Zene: Mátyássy Szabolc, Rendező - Kocsis Gergely, Fordította: Zöldi Gergely. Producer - Orlai Tibor. A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930