Bangóné keményen nekiesett a családtámogatási rendszernek, szerinte a baloldal ezt jobban csinálná (Karantén-vlog) 2022.01.07.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Bangóné keményen nekiesett a családtámogatási rendszernek, szerinte a baloldal ezt jobban csinálná (Karantén-vlog) 2022.01.07.
Forrás: PestiTV, 2022/01/07 19:45

Bangóné keményen nekiesett a családtámogatási rendszernek, szerinte a baloldal ezt jobban csinálná (Karantén-vlog) 2022.01.07.Itt az újév, vettünk egy nagy levegőt és elöntött bennünket a szeretet minden embertársunk iránt, aztán hirtelen jött a kalapács baloldalról és jól fültövön vágott bennünket, ahogy megláttuk a sokszínű ellenzék közös performanszát. A szivárvány minden színe is kevés lenne ahhoz, hogy leírjuk ezt a csodálatos csapatot, akik láthatóan mindenféle rendszer és szervezettség nélkül beszéltek hetet-havat össze, köztük a szélsőbaloldali retorikát előtérbe helyező Karácsony Gergely, de az igazi fennköltséget akkor érezte a Karantén, amikor Márki-Zay kezdett beszélni. Ez rögvest meg is ihletett bennünket, hiszen a kormányváltást hangoztató horda semmi újdonságot nem tudott mutatni azon kívül, hogy új ostobaságokkal öklendezte tele az étert. A Karanténban itt lesz velünk az újból színre lépő, nagyot pihenő Dobrev Klára, akinek akár új feladatok is kinézhetnek, ha Zajos Peti tovább vágja maga alatt a fát. Abban pedig jó a baloldal miniszterelnök-jelöltje, hiszen a fideszes nyugdíjasok talán egy horrorfilmben sem halnak meg ennyiszer és ennyien, mint a vásárhelyi guru hagymázas gondolataiban. Megvillan hosszú idő után Bangóné is, hiszen a határon túli magyarok nagy gyűlölője most a családtámogatási rendszer ellen veti be viperamérgét a szokásos felkészültségével és visszafogottságával. A tények, számok és a valóság most is csak fölösleges sztárallűr a szocialista politikusnál, akinél mélyebbre csak Jakab Péter került mai adásunkban. A Jobbik viharvert elnöke szereptévesztésében főnöki beszédet tartott az ATV-ben, képzelt beszélgetéseivel próbálva meg csökkenő ázsióját legalább picit visszatornázni, de erre annyi esélye van, mint 1945 áprilisában a német csapatoknak Berlin megvédésére a szovjetek ellen: semmi. Nézzétek ma is a Karantént, nem fogtok csalódni!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930