Gelgő álmában most busznak képzelte magát – Politikai Hobbista Waszlavik Gazember Lászlóval 2021.11.29.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gelgő álmában most busznak képzelte magát – Politikai Hobbista Waszlavik Gazember Lászlóval 2021.11.29.
Forrás: PestiTV, 2021/11/29 23:15

Gelgő álmában most busznak képzelte magát – Politikai Hobbista Waszlavik Gazember Lászlóval 2021.11.29.Ahogy a foci valahol észjáték, úgy a hazudozás valahol intellektuális munka. Talán ezért nem megy Karácsony Gergelynek. A munka a szűk keresztmetszet. Meg a korán kelés. Persze ez sem az ő hibája, Palkovics László pusztán gonoszságból találta ki, hogy hétfőn reggel 8-kor tárgyaljanak és állapodjanak meg a BKK-val kapcsolatos elszámolási kérdésekről. Gergelynek sikerült időben felébrednie, el sem késett, sőt, odafele metróval érkezett, hogy egy kicsit erényt is fitogtasson. Hogy aztán a tárgyalás végeztével a szolgálati autója hátsó ülésén alukálva vitesse magát haza. A sofőr pedig úgy döntött, hogy nem áll be a forgalomba tötyörészni, hanem a buszsávban süvít haza, a szunyókáló pici polgármesterrel a hátsó ülésen. Az esetről felvétel készült (megint ez a fránya balszerencse, Safranek – a szerk.), a főpolgármester pedig megpróbált hazudni. Azt mondta a riportereknek, hogy egyrészt ő aludt, amikor délben vitték haza, másrészt összevágott titkosszolgálati munka a felvétel. És közben aranyosan mosolygott meg törölgette az álmos szemecskéit.
Megint legyártottak egy köteles beszédet Gyurcsányék. Kövér László mondott valamit, ezt pedig direkt félrehallották, hamisan értelmezték, hogy utána felháborodott sikolyokat lődözhessenek az éterbe.
Fleck Zoltán és Márki-Zay Péter egymásra talált az elmegyógyintézet futkosójában. Na jó, ez csak költői túlzás, de tényleg egymásra találtak. Márki-Zay Fleck Zoltánt bízta meg azzal, hogy a Jakobinus Klub mintájára dolgozza ki a kis bolsevik haverjaival a jogállam és a parlamentáris demokrácia megszüntetésének forgatókönyvét. Mivel Fleck legalább akkora hólyag, mint Márki-Zay, ezért mindezt büszkén el is mesélte a 444-nek. A terv roppant egyszerű. Azokat az alkotmányos szerveket és törvényeket, melyek akadályoznák Márki-Zay kizárólagos hatalomgyakorlását, egyszemélyi diktatúráját és jogi abszolutizmusát, azokat eltörlik. Az ügyészség, a bíróság, a Költségvetési Tanács és a többi alkotmányos szerv helyett pedig Márki-Zay lesz az illetékes egyszemélyben. Igen, ezek bolondok.
Waszlavik Gazember László (meg persze Petőfi, Velorex, Ullmann Mónika, stb.). A 80-as, 90-es évek underground/avantgarde művészeti életének egyik legkarizmatikusabb figurája, 70 felé közeledve is ugyanolyan formabontó és szórakoztató, mint akkor volt. A zenélés továbbra is része az életének, a rockzene helyett (valaha a Beatricének is tagja volt) már régóta inkább népzenét játszik, de az utóbbi években egyre jobban a képzőművészet felé fordult. Elmondása szerint a festészet tele van kódokkal, ő maga a Csontváry-kódot fejtette meg, könyvet is írt róla, bemutatva például, hogy a libanoni Balbeck város romjait megörökítő Csontváry-képen az Egri Vár részletei vannak elrejtve. Azt még a Hobbista-csapat képzőművészetben kevésbé jártas tagjai is ki tudták szűrni, hogy Csontváry egy zseni volt, még Picasso szerint is. A 25 évvel ezelőtti archív felvételeken felbukkanó húsvéti tojást pedig valószínűleg mindenki felismeri… de ha nem, segítünk: Jeszi az, hátközépig érő fekete, göndör hajjal. Nagyon ott van, nézzétek meg!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930