Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát 2021.11.12.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát 2021.11.12.
Forrás: PestiTV, 2021/11/12 23:45

Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát 2021.11.12.A Hobbista tippeket ad, hogy milyen számokkal lehetne helyettesíteni a lovaglás mellett a vívást, a lövészetet és az úszást az öttusában, hiszen mindegyik olyan, múlt századi katonai erényeket képvisel, amiket illetlenség gyakorolni a 21. században. Ha az USA-ban négycsillagos admirálisnak egy nem katonaviselt, zakkant tranyót neveznek ki, akkor az öttusa sem maradhat meg ebben a formában. Lehetne helyette embercsempészet, vitakör és szoborrongálás, valamint a legfontosabb, a körpályás LMBTQ társastánc.
Riccardo Simonetti, az EU LMBTQ-nagykövete Magyarországra látogat, hogy a saját szemével is meggyőződhessen, mennyire elmaradott ország vagyunk. Nálunk nem kötelező kitenni a magántulajdonban lévő házakra a szivárványos zászlót, továbbá senki nem foglalkozik mások hálószobatitkaival. Ráadásul a gyerekeket sem érzékenyíthetik a pedofil perverzek alanyi jogon.
A Hobbista új rovattal is kedveskedik a nézőknek Napi Médiahazugság néven. Elsőként a 444-et mutatta be, akik megfejtették, hogy csak egy doboz cigivel lett olcsóbb a tankolás, ami meg nem számít, de a bolygó cserébe belepusztult.
Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója minden bizonnyal Magyarország jelenleg legtöbbet támadott közintézmény-vezetője. Miután sziklát dobott a magyar művészértelmiség állóvizébe azzal, hogy szerinte a kortárs irodalom 80%-a a kukába való, az érintettek - és a kevésbé érintettek - össztüzébe került. A liberális elit és cselédsajtója ismét totális karaktergyilkossági kísérletbe kezdett, csakúgy, mint kb. egy évvel ezelőtt. Akkor egy általa írt véleménycikk verte ki a biztosítékot, most egy vele készült videóinterjú, amit a Telex kissé manipulatív módon vágott össze és adott le. A balhé kirobbanása után máris itt van a Hobbista vendégeként maga az érintett, és mesél mind a személyes vonatkozásokról, mind pedig általában a magyar irodalomról. Többek között arról, hogy miért nem vagyunk ott a világ élvonalában, miközben például a katalánok 10 év alatt odajutottak.
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031