Budapestre érkezik a hétfejű sárkány, a LIBE bizottság Magyarországot elítélni és kifosztani akaró delegációja – Politikai Hobbista Csapodi Balázzsal, a Kistücsök étterem tulajdonosával 2021.09.28.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Budapestre érkezik a hétfejű sárkány, a LIBE bizottság Magyarországot elítélni és kifosztani akaró delegációja – Politikai Hobbista Csapodi Balázzsal, a Kistücsök étterem tulajdonosával 2021.09.28.
Forrás: PestiTV, 2021/09/28 23:45

Budapestre érkezik a hétfejű sárkány, a LIBE bizottság Magyarországot elítélni és kifosztani akaró delegációja – Politikai Hobbista Csapodi Balázzsal, a Kistücsök étterem tulajdonosával 2021.09.28.Nem Ukrajnán keresztül vesszük ezentúl a földgázt, ezen pedig a kizárólag prostitúcióból, nagyhatalmi érdekek kiszolgálásából és gáztranzitból élő Ukrajna úgy megsértődött, hogy az Európai Bizottságig szaladt a feljelentésével. Minden bizonnyal transzuniós országnak érzik magukat. A magyar külügyminiszter erre válaszul berendelte az ukrán nagykövetet és angyali nyugalommal, de egyúttal megfellebbezhetetlenül közölte velük, hogy köszönjük szépen, de nekik semmi közük ahhoz, hogy mi kiken keresztül szállítva oldjuk meg hazánk energiaellátását, ami egyébként nemzetbiztonsági kérdés. Az pedig, hogy ezt nem rajtuk keresztül véljük biztonságosnak, nem a mi hülye hóbortunk, hanem Ukrajna legutóbbi 30 éves működésének végeredménye.
Az előválasztási cirkusz újabb epizódja Kecskeméten zajlik: a baloldal pártjai egymást mószerolják, feljelentik, szavazatokat vásárolnak, szavazókat buszoztatnak… hű, de meglepődtünk!
Az elmúlt években a haladó médiában ömlő hazugságtenger egyik legtöbbször előadott meséje arról szólt, hogy bizonyos jól fésült demokráciákban folyamatosan beavatkoznak a kampányokba mindenféle nemzetközi gonoszok, és emiatt nem úgy szavaz a nép, ahogy azt a progresszív értelmiség, korunk tanítóhivatala látni szeretné. Példának okáért elnöknek választják Trumpot. Aztán páros napokon meg fogják magukat ezek a liberális szent emberek, és beavatkoznak más országok belügyeibe. Nemsokára hazánkba érkezik a hálózat nemzetközi részlege, hogy beszálljon az ellenzék oldalán a választási kampányba, vagyis hogy megállapítsanak mindenféle szörnyűséget, a jogállamiság teljes hiányától kezdve a nyílt terrorig. A Hobbista értő szemmel végig nézte, kikből is áll ez a hétfejű delegáció, amelyik magának vindikálja a jogot, hogy igazoló papírokat állítson ki Magyarországról.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930