A K-pop merénylet a férfiasság ellen – Politikai Hobbista Bagdy Emőkével 2021.09.03.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A K-pop merénylet a férfiasság ellen – Politikai Hobbista Bagdy Emőkével 2021.09.03.
Forrás: PestiTV, 2021/09/03 23:45

A K-pop merénylet a férfiasság ellen – Politikai Hobbista Bagdy Emőkével 2021.09.03.Miért állnak antiférfiakból, lányoknak kinéző srácokból a legdivatosabb kortárs fiúcsapatok? A Politikai Hobbista szerint ez is a nagy terv része, a nyugati világ elférfiatlanítása a cél. Pedig egyetlen társadalom sem marad sokáig életben férfias férfiak nélkül – ahogy Candice Owens, a rendkívül csinos amerikai politikai kommentátor is kitwitterezte nemrég, amiért persze kapott hideget-meleget a haladás tálibánjaitól. Közben Kínában úgy döntöttek, hogy kitiltják az állami televízióból a nőies fickókat és az anime külsejű nőrfiket, legfőképpen a Dél-Koreából származó K-pop zenekarokat. Bár szeretjük a szabadságot, de az utóbbi miatt szeretnénk mi is egy kicsit kínaiak lenni….
Megint kiverték a rasszista műbalhét a magyar válogatott szurkolói miatt a hazudós nyugati lapok. Ahogy a magyar-francia meccsen, úgy most sem hallott senki semmit, de a lelkes feljelentők és a még lelkesebb besúgó újságírók nagy nehezen megtalálták azt a pár embert a lelátón, akik magányosan huhogtak. A maradék 60 ezer teljesen normálisan és lelkesen szurkolta végig a meccset, de a libernyák hülyék már ezt is kifogásolják. Szerintük felháborító és kirekesztő, továbbá rasszista, hogy a magyarok kifütyülték az angolok - provokációnak is beillő - indokolatlan térdelését, de az is, hogy nem ünnepelték Sterlinget, miután gólt szerzett ellenünk.
Persze a haladó média nehezebb helyzeteket is megold annál, minthogy rasszistának hazudják a magyar szurkolókat. Biden globális adónövelő terveit simán átfestik adócsökkentésnek, hiszen szerepel benne a minimum szó. Hogy ennek megvalósulása mekkora tragédia lenne Magyarország számára és mennyire megnehezítené a felemelkedésünket, azt a Hobbista részletesen elmagyarázza az első félidő végén.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930