A józsefvárosi drogtanya anyatigrise szerint a magyar forradalmak tanítása helyett munkásmozgalmi történetekre van szükség az iskolákban 2021.08.20.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A józsefvárosi drogtanya anyatigrise szerint a magyar forradalmak tanítása helyett munkásmozgalmi történetekre van szükség az iskolákban 2021.08.20.
Forrás: PestiTV, 2021/08/20 22:45

A józsefvárosi drogtanya anyatigrise szerint a magyar forradalmak tanítása helyett munkásmozgalmi történetekre van szükség az iskolákban 2021.08.20.Udvarhelyi Tessza nevét sokan nem ismerik, pedig ő Soros György józsefvárosi helytartója, hiába próbálja elviccelni a tényt. A Pikó Andrást dróton rángató Udvarhelyi felforgató tevékenysége nem újkeletű, hiszen évek óta próbálkozik drogosokkal telerakni a kerületet, a baloldali polgármester alatt pedig szűk két év alatt ismét eluralkodott a káosz Józsefvárosban, amelyben Udvarhelyi keze vastagon benne volt. A szélsőbaloldali "civil" most a magyar forradalmakat fitymálta le és arra utalt, hogy nem ezeket kéne központi szerepbe tenni, hanem az alulról szerveződő mozgalmakat, mint a munkásmozgalmat és a lakhatási mozgalmakat. Szabó Gergő ezen az estén Szalai Szilárddal és Dezse Balázzsal beszélgetett, és Udvarhelyi Tessza szélsőbaloldali förtelmein kívül szóba hozták a DK-s Arató Gergely pofátlan hergelését is, aki 2010 előtt vastagon részt vett a magyar oktatási rendszer mélyrepülésében, ám most volt képe arról beszélni, hogy az Orbán-kormány teszi tönkre a pedagógusokat. Az MSZP végvergődésében pánikszerű retróakcióval jelentkezett, hiszen a kádári nosztalgia jegyében zöld Ladával forgattak a Balatonról "Szabad strandot" követelve. A retró gondolathoz szervesen hozzátartozott a véres kommunista Tanácsköztársaság belügyi népbiztosának, Landler Jenőnek a népszerűsítése is. Végül a vidéki embereket megalázó Jakab Péter és az újból óriási égést produkáló Kerpel-Fronius Gábor is helyett kapott a Karanténvlogban. Szabó Gergő mintegy két hónapra elköszönt mindenkitől egészségügyi okokból, azonban mindenkit vár vissza majd újból a Karanténba, ahol folytatódik a jól megszokott stílus és a kíméletlen komcsielemzés! Tartsatok most is velünk!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930