Ellenzéki elmebaj: rasszista DK-sok, sportgyűlölő liberálisok és a vízbefúlt gyerekek haláláért felelős Orbán Viktor – Pesti Galeri 2021.07.28.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ellenzéki elmebaj: rasszista DK-sok, sportgyűlölő liberálisok és a vízbefúlt gyerekek haláláért felelős Orbán Viktor – Pesti Galeri 2021.07.28.
Forrás: PestiTV, 2021/07/28 23:15

Ellenzéki elmebaj: rasszista DK-sok, sportgyűlölő liberálisok és a vízbefúlt gyerekek haláláért felelős Orbán Viktor – Pesti Galeri 2021.07.28.A Pesti Galeri legénysége szerda este ismét megvillant, igaz a Furkóklub Szarvas Szilvesztert kivételesen nélkülözni volt kénytelen, aki megérdemelt szabadságát töltötte. A műsort Szabó Gergő vezette, az állandó csapat ugyancsak jelen volt, hiszen Szalai Szilárd, Dezse Balázs és Bokor Gábor is megvillant, rajtuk kívül két ifjú titán, Szöllősy Áron és Huber Márk érkezett erősítésként. Sajnos az ellenzék továbbra sem tartott pihenőt, amit bizonyított, hogy Cseh Katalin aljas üzleteiről újabb információk derültek ki, de a srácok azt is kibeszélték, hogy egy Lantos Gabriella nevű, magát egészségügyi szakembernek nevező baloldali gyűlölködő Orbán Viktort tartotta felelősnek azért, mert két gyermek belefulladt a Balatonba. Szóba kerültek a DK rasszista gyűlölködői is, hiszen a Janus-arcú Gyurcsány-párt szimpatizánsai Komlón a szemkilövető ellen tüntető cigányembereket szidták. A Pesti Galeri furkói hitetlenkedtek azon is, hogy a jobbikosok egymásnak mentek a Pride miatt, hiszen a melegfelvonuláson résztvevők a párt szélsőjobboldali megmondóembereinek komoly szálkát jelentenek. Végül a balatoni árakat szajkózó ellenzéki kuvikok, és a Hosszú Katinkába beleszálló liberálisok is a Furkóklub célkeresztjébe kerültek. Utóbbiak páros lábbal szálltak bele a háromszoros olimpiai bajnok úszóba, és természetesen hazugságokkal támadták. Hosszú Katinka sikertelenségét a kormánypártokkal való állítólag barátságával is magyaráztak. A magyar sportot általában köpködő, a sikerek farvizén politikai tőkét kovácsoló liberális nímandok azonban most kegyetlenül és kíméletlenül támadják Hosszút. A Pesti Galeri résztvevői érthető felháborodással konstatálták a baloldal újabb karaktergyilkossági kísérletét és hangsúlyozták, hogy aki annyit tett le az asztalra és olimpián képviselte most is hazánkat, nem érdemel ilyen aljas bánásmódot. Nézzétek most is a Pesti Galerit, megéri!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930