A “karakán” Fegyőr lemondásra szólította fel a teljes magyar kormányt, miközben meglepő módon a szemünkbe hazudott (Karantén-vlog) 2021.07.23.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A “karakán” Fegyőr lemondásra szólította fel a teljes magyar kormányt, miközben meglepő módon a szemünkbe hazudott (Karantén-vlog) 2021.07.23.
Forrás: PestiTV, 2021/07/23 18:45

A “karakán” Fegyőr lemondásra szólította fel a teljes magyar kormányt, miközben meglepő módon a szemünkbe hazudott (Karantén-vlog) 2021.07.23.Óriási hetet futott a magyarországi ellenzék – vélhetően magukat sem neveznék már magyarnak – hiszen Cseh Katka és apuci közel 5 milliárdos uniós pénzforrása, Fegyőr nevetséges lemondósdija és Dobrev elképesztő hazugsággyára is helyet kapott a toplistán a mai Karanténban. Természetesen Cseh Katalin vergődése volt a legérdekesebb, aki igen meglepő módon hazugságspirálba került, miután kiderült, hogy édesapja mellett ő is részese volt annak a céghálónak, amely közel 5 milliárd forintnyi uniós pénzt nyert meg furcsa körülmények között. Cseh a Pesti Riporter kérdésére is zavarosan hebegett-habogott, kipréselt szófoszlányait azonban pár órával később már meg is lehetett cáfolni. Ilyen az, amikor az uniós forrásokért aggódó, magát korrupcióellenesnek tartó politikus a saját csapdájában végzi, persze néhány milliárd forinttal gazdagabban. Dobrev Klára ehhez képest kiszámítható, hiszen minden szava hazugság és méreg, Gyurcsány felesége ugyanis arról beszélt, hogy Orbán Viktor semmilyen pénzt nem kap az uniótól, a magyar óvodásoknak pedig nincs mitől félni, hiszen a beteg drag queenek csak jót tesznek a néhány éves gyerekekkel az oviban. Fegyőr is megvillant a héten, aki szerint a magyar kormány beismerte, hogy lehallgatta a fél világot, igaz, vaskos hazugságát nem sikerült alátámasztani. A legkarakánabb magyar ellenzéki politikus itt tulajdonképpen abba is hagyta borzalmasan szánalmas mondanivalóját, de mi még megleptük a Karanténvlog nézőit a patinás Jobbik hatalmas közleményével, amelyet ugyancsak érdemes lesz megnézni. Tartsatok most is velünk!
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930