Ifjak Magyarországért: Felelősségteljes családtervezésre neveljék a fiatalokat!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ifjak Magyarországért: Felelősségteljes családtervezésre neveljék a fiatalokat!
Forrás: Mi Hazánk Mozgalom, 2021/07/21 15:15

Ifjak Magyarországért: Felelősségteljes családtervezésre neveljék a fiatalokat!A jelenlegi alaptanterv nem biztosít kellő felvilágosítást a tizenévesek számára a szexuális élettel kapcsolatban és a tanárokat sem készítik fel megfelelően. A fiatalokat számos megtévesztő információ vesz körül, melyek deformálhatják a nemi érésüket. Magyarországon a rendszerváltás óta több mint 1,5 millió abortuszt végeztek el, melyek nagy része elkerülhető lett volna.
A Fidesz jelenlegi családtámogató programjával fordított sorrendet alkalmazott, aminek szintén súlyos következményei lesznek. A hitelek miatt érdekházasságok jöttek létre, így nőni fog a válások száma és a gyermekek félárván fognak felnőni. Az elvált szülők gyermekei pedig gyakrabban esnek majd át váláson. Előbb meg kellett volna történjen a megfelelő iskolai neveltetés és csak azt követően kellett volna anyagi támogatást nyújtani a friss házasoknak.
A Mi Hazánk Mozgalom javaslata, hogy a nemi neveléssel kapcsolatos előadások megtartása mindenképp szakemberek által történjenek. A védekezés helyett, ami hedonizmusra csábít, a központi szerepet a hosszútávú párkapcsolatra ösztönzés, a felelősségteljes családtervezés és gyermekvállalás kapja, minden szépségével. Fontos megértetni a fiatalokkal, hogy a gyermek nem gazdasági teher, hanem a legnagyobb boldogság, ami az életben érhet.
És persze kell beszélni az óvszer- és fogamzásgátló használatáról, de nem úgy, mint a korlátlan élvezet lehetőségéről, hanem mint a felelősségteljes családtervezés egyik eszközéről. Például a mélyszegénységbe születő gyermekek számának csökkentésének egyik eszközéről.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930