Meddig gurul a gyógyszer? Bangóné kioktatta a kormányt: szerinte a baloldal a családbarát, Orbánék pedig nyomorba taszították a magyarokat – Ábrahám Robi a Karanténvlogban 2021.07.09.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Meddig gurul a gyógyszer? Bangóné kioktatta a kormányt: szerinte a baloldal a családbarát, Orbánék pedig nyomorba taszították a magyarokat – Ábrahám Robi a Karanténvlogban 2021.07.09.
Forrás: PestiTV, 2021/07/09 22:45

Meddig gurul a gyógyszer? Bangóné kioktatta a kormányt: szerinte a baloldal a családbarát, Orbánék pedig nyomorba taszították a magyarokat – Ábrahám Robi a Karanténvlogban 2021.07.09.Ha péntek este 20 óra, akkor Karanténvlog a Pesti TV-n, ahol Szabó Gergő és vendégei, Dezse Balázs és Szalai Szilárd szedik ízekre minden héten az ellenzék legnagyobb baromságait. Ezekből pedig mindig van elég, ezért sokszor tényleg kevés az a 45 perc, ami rendelkezésre áll. A mostani pénteken Ábrahám Robi volt a srácok vendége, a Pesti Tv műsorvezetője hozta a formáját, szókimondó és ironikus gondolatai tűpontosan találtak be. Mielőtt a heti szenny górcső alá került volna, egy évekig Kanadában élt magyar ember ajándékával kezdődött a műsor, aki az északi sarkkör közelében is büszkén felhúzta a magyar zászlót a háza elé. Az összetartozás ereje mindig nagy erőt ad a magyarságnak, ezt egyre többször láthatjuk. A Karanténvlognak tehát bőven volt dolga, hiszen itt volt Dobrev Klára, aki képes volt az Európai Parlamentben ismét a saját hazája ellen köpködni, arra kérve az európai döntéshozókat, hogy vonják meg a pénzt a magyar emberektől, csak azért, hogy ok valahogy hatalomra kerüljenek. A viperaméregből jutott Cseh Katalinnak is, aki ugyancsak hasonlóra kérte az EP-képviselőket, de ezen kívül elismételte, hogy Magyarországon nincsenek jogaik a homoszexuálisoknak, atrocitások érik őket és Orbán Viktor diktatúrájától szenvednek a magyarok. Egyik nagy kedvencünk, Bangóné is megjelent a Karanténvlogban, akinek volt bátorsága a kormány családbarát intézkedéseit támadni. Az a Bangóné, aki Gyurcsány mellett 2010 előtt jeleskedett a magyar családok megsarcolásában és a közvagyon szétlopásában. Végül Jakab Péter kommunista módon összevágott videójával is foglalkoztak a srácok, aki nagy, baráti lapogatások és kézfogások közepette próbált ismét a nép egyszerű gyermekének tűnni, de aki látta legutóbb akcióban, tudja, hogy milyen az, amikor Jakab végre tényleg találkozott a magyar melóssal.
"Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!"Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930