Az Ügy – Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról 2021.06.27.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az Ügy – Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról 2021.06.27.
Forrás: PestiTV, 2021/06/26 21:45

Az Ügy – Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról 2021.06.27.Nehezen vettem rá magam, hogy foglalkozzunk ezzel a témával, annyira gyomorforgatónak tartom, azonban eljutottunk oda, hogy tényleg  meg kell húznunk a vonalat az LMBTQ propaganda számára, hogy végre megértsék: eddig és ne tovább! El a kezekkel a gyerekeinktől! Az Ügy mai adásában bemutatjuk, hogyan vezették félre és miként dezinformálták a társadalmat a pedofil-törvényről az ellenzékiek, akik a normalitásnak totálisan ellentmondva még tüntetést is szerveztek annak megszavazása ellen, azt harsogva, hogy kirekesztő és homofób a magyar kormány. De hogyan is jött be a képbe a másság? Egy gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban? Elgondolkodtak már ezen? Ha nem, akkor most érdemes lesz velünk tartani, hogy megértsék, miről is van szó.
Önmagával azzal, hogy valaki homoszexuális, nincsen baj. A probléma ott kezdődik, hogy társadalmi témává vált mások nemi identitásával foglalkozni. Őszintén nem értem, miért is kell erről beszélnünk? Ki kíváncsi arra, hogy más hálószobájában mi történik, kivel és mit csinál? Mikor léptük át a Rubicont azzal, hogy szinte csak erről lehet hallani, azzal megspékelve, hogy fogadjuk el a másságukat? Szerintem kicsit fordítva ülnek a lovon. Miért probléma, ha a magyar kormány a gyermekek védelmében szigorít egy törvényt? Mi közük van a gyermekeinkhez…? Miért kell már kicsi koruktól érzékenyíteni őket, miért ömlik rájuk, miért is kellene egy ovisnak a szexualitásról tudnia? Gondolom, ezek a kérdések nem csak bennem fogalmazódtak meg és nyilván nem csak engem borzaszt el, ha egy kilencéves kisfiút lát menő sztriptíztáncosként vonaglani felnőtt férfiak/nők/valamilyen neműek előtt. Magyarország ismét haragra gerjesztette a haladó nyugatot azzal, hogy  a magyar társadalom egységesen felsorakozott a kabinet törvényszigorító terve mögött. Persze a baloldal nem volt hajlandó erre, a propagandasajtójuk és a baloldali hátország védelmébe vette a pedofil bűnözőket.
Az előterjesztést benyújtó Kocsis Máté szerint a gyermekek ellen irányuló szexuális jellegű bűncselekmények kapcsán „nincs bocsánat, nem lehet megértés. Nem rejtőzhetnek el többé a pedofil bűncselekményeket elkövetők, név szerint kereshető, fényképes nyilvántartás jön létre a törvényjavaslat alapján, szigorítják a szankciókat, és bővül a foglalkoztatási tilalom köre. A gyermekek sérelmére elkövetett szexuális, kizsákmányoló bűncselekményeket a civil szervezetek is elítélik, és támogatják a törvények szigorítását. Aki a gyermekeknek képes ártani, aki perverz vágyai tárgyává tesz egy gyermeket, az minimális toleranciára sem számíthat egy működőképes társadalomban. Mindenki bekerül a nyilvántartásba, aki korábban pedofil bűncselekményt követett el.
VAJON MILYEN TUDATMÓDOSÍTÁS KELLETT AHHOZ, HOGY ELHIGGYE AZT, HOGY AZ LMBTQ-EMBEREK ELLEN IRÁNYUL EGY GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNY?
Mindez persze óriási felháborodást váltott ki a balliberális média erős csúsztatásának köszönhetően. Emiatt még tüntetést is szerveztek, ahová a gyerekeket is elvittek. Persze a normalitás pártiak sem maradtak otthon, így Budaházy Eddáék sem, akik szintén megszólalnak mai adásunkban. Az ellenzéki agymosáson átesettek egyébként olyan dolog miatt demonstráltak, ami nem is létezik, mivel annak nincs valóságalapja. Az igazság az, hogy a törvény nem homofób, aki ezt állítja, valószínűleg el sem olvasta a jogszabályt. Magyarországon ugyanis senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek.  A magyar törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra. A pedofília büntetését szigorító törvény mindössze arról szól, hogy a családok önmaguk határozhassák meg a szexuális nevelés irányát.
CSAK NEM AZ A PROBLÉMA, HOGY NEM MEHETNEK AZ ISKOLÁKBA ÉRZÉKENYÍTENI A GYEREKEKET?Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031