6. Globális Fenntarthatósági Divathét - ÖKO-Divatbemutató, Balatonbogláron, 2021. június 11-én.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:6. Globális Fenntarthatósági Divathét - ÖKO-Divatbemutató, Balatonbogláron, 2021. június 11-én.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2021/06/12 08:45

6. Globális Fenntarthatósági Divathét - ÖKO-Divatbemutató, Balatonbogláron, 2021. június 11-én.6. alkalommal került megrendezésre a Globális Fenntarthatósági Divathét amely a külföldi szakemberek szerint az elmúlt években Közép-Európa legjelentősebb fenntarthatósági divathetévé vált a komplexitását és szakmai színvonalát tekintve.
A Globális Fenntarthatósági Divathét alapítója és szervezője, Mányiné dr. Walek Gabriella, továbbá a Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület, amely idén június 7. és 13 között tartotta meg az eseményt Balatonbogláron.
A 6. #GSFW esemény aktuális üzenete, hogy az elmúlt nehéz időszak rávilágított a közösség és a természet erejének fontosságára. A magyar helyszínül választott Balaton természeti szépségeire méltán lehetünk büszkék és ez a külföldiek számára igen vonzó régió.
Az esemény támogatója Balatonboglár Önkormányzata, fővédnöke Mészáros Miklós polgármester úr, akivel a szervezés során megszólították a helyi közösséget is és igyekeztek bevonni azt a közös munkába.
Az érdeklődőket Öko Divatbemutatóra hívták 2021. június 11-én. Az esemény helyszíne a SÁBA-HÁZ előtti platánsor övezte partszakasz, csodás kilátással a Balatonra.
A természetes kifutón négy divatmárka és tervező kollekciója kerül bemutatásra: Pásztor Anni, Orosz Réka, Krivanics Ágnes csodás női ruhái, amelyek az újrahasznosítás és fenntarthatóság jegyében készültek valamint az ETRE Organic Underwear új, bambusz alapanyagú, férfi alsóruházata.
Érdekes volt Andes Munay projektjének bemutatkozása is Ecuadorból, mely a latin-amerikai őslakos családok által készített kézműves és fenntartható divattermékek magyar vonatkozású kapcsolatát is bemutatja, élvezhettük a spanyol tengerparton készült bemutatót Sylvia Calvo kávézsákok újrahasznosításával készült impozáns ruháival.
További tervezők is bemutatkoznak videóval, közöttük találjuk az idei #GSFW tiszteletbeli vendégkontinens, Ázsia képviseletében az ASEAN Fashion Designers Showcase (AFDS) 34 tervezőjét.
A programokról az információk a közösségi médiában és a www.gsfashionweek.com honlapon találhatók.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031