Álhírgyártás és a valóság átnevezése – Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal 2021.05.19.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Álhírgyártás és a valóság átnevezése – Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal 2021.05.19.
Forrás: PestiTV, 2021/05/19 23:45

Álhírgyártás és a valóság átnevezése – Politikai Hobbista Eisenkrammer Károllyal 2021.05.19.Semmi sem az, aminek látszik. Legalábbis a posztmodern gondolkodás szerint. Ezt a gondolkodást tette magáévá a fővárosi baloldal is, amikor egy elhanyagolt, gazos területre kaszálás/fűnyírás helyett kitettek egy táblát: “Nem gaz, méhlegelő”. Mivel a Politikai Hobbista csapata igazi jóeNberekből áll, meg hát a cserkész ahol tud, segít, ezért számos további ötlettel szolgálnak Budapest és a kerületek kiváló vezetése számára. Nevezzünk át, amit csak lehet; a záptojás mostantól szalmonellalegelő, és így tovább…
Magyarországon is aktív a digitális antifa, vagyis a baloldali médiának azon “szürkezónája”, ahol néha valós, néha álprofilok hergelik a közösségi médiában a népet olyan szívhez szóló kamusztorikkal, amelyeket a hivatalos, formális sajtó nem mer megírni, mert valamennyi hitelességet azért muszáj megőriznie. A Facebook viszont mindent elbír: név, helyszín és bármilyen ellenőrizhető konkrétum nélkül, egy ismeretlen, szerencsétlen ember, akit valamilyen égbekiáltó igazságtalan ért, akivel galádul bántak valahol. Mindig az állam, a kormány a hibás... mit hibás, gyilkos és embertelen. A posztoló pedig a hős, aki az életével játszik, amiért meg meri írni… a nagy semmit. Az ordas kamut.
Ez emancipáció kiharcolta, hogy a hadseregben is szolgálhassanak nők, a férfiakkal teljesen egyenlő elbírálás szerint, azonos körülmények között. Most azonban felháborodtak a progresszívek: micsoda dolog az, hogy az elitalakulatban szolgáló nőknek ugyanolyan kemény fizikai feladatokat kell teljesíteni a kiképzés során, mint a férfiaknak. De szerencsére már nem sokáig, legalábbis Amerikában nem. Míg a szovjet haderő továbbra is úgy toboroz, hogy vért és verejtéket ígér, de ha megfelelsz, faszagyerek lesz belőled, addig az amerikai hadsereg már egy kedves rajzfilmben ábrázolja a leszbikus házaspárt, akiknek az örökbefogadott kislánya büszke katona lesz, anélkül, hogy egy pillanatig is össze kellene sároznia magát.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031