Imádkozzunk együtt két héten át a járvány megszűnéséért!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Imádkozzunk együtt két héten át a járvány megszűnéséért!
Forrás: Magyar Kurír, 2021/04/08 19:45

Imádkozzunk együtt két héten át a járvány megszűnéséért!Kedves Barátaink!
A pandémia első és második hulláma enyhülésekor úgy váltunk el, hogy folytatjuk az imádságot, de bíztunk benne, hogy hasonló célból nem kell újra összejönnünk.
*
Folytassuk együtt az imádságot!
A súlyosbodó helyzetre tekintettel arra hívunk mindenkit, hogy egészen húsvétig folytassuk együtt az imádságot, melybe a szokott módon, a közvetítés révén lehet bekapcsolódni.
2021. március 22.
*
Most azonban, az operatív törzs tájékoztatása szerint, kritikus két hét áll előttünk, ezért ismét arra hívunk mindenkit, hogy fejezzük ki együttérzésünket és közelségünket a koronavírus-fertőzésben szenvedők felé, mindazok felé, akik betegek, és imádkozzunk elhunytjainkért hazánkban és határainkon túl. Mindenkit arra hívunk, hogy szólítsuk meg együtt Istent, aki életünknek és hitünknek forrása. Aki mindig többet ad nekünk, mint amit megérdemlünk és kívánhatunk. Árassza ránk irgalmát, bocsássa meg nekünk, amivel lelkiismeretünk vádol, és amit szinte már kérni sem merünk, adja meg nekünk atyai jóságából.
Arra hívunk mindenkit, hogy a járványveszély elvonulásáig a déli imádságot követően fohászkodjunk együtt mindennap Istenhez Erdő Péter bíboros, prímás imádságával, és kérjük a Szűzanya oltalmát Ferenc pápa felajánló imája segítségével.
A közös imát naponta 11.55-től a Magyar Kurír YouTube-csatornáján élőben közvetítjük a budapest-angyalföldi Szent Mihály-templomból. Az imádságot a kihelyezett Oltáriszentség előtt Kuzmányi István diakónus, főszerkesztő vezeti.
Csatlakozzanak imádságunkhoz!
Budapest, 2021. március 8.
Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkársága
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Magyar Kurír és Új Ember szerkesztősége
Fabiny Tamás, evangélikus püspök
Böjte Csaba és Csókay András, a világesemény hírnöke
Fodor Réka missziós orvos, az Afréka Alapítvány megálmodójaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031