Elképesztő, hogy a TASZ szerint elhibázott a droghasználókat bűnözőként kezelniVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Elképesztő, hogy a TASZ szerint elhibázott a droghasználókat bűnözőként kezelni
Forrás: Mi Hazánk Mozgalom, 2021/03/30 13:45

Elképesztő, hogy a TASZ szerint elhibázott a droghasználókat bűnözőként kezelniA Mi Hazánk Mozgalom elképesztőnek tartja, hogy a Társaság a Szabadságjogokért nevű civil jogvédő szervezet azt állítja, nem kell bűnözőként kezelni a drogfogyasztókat. A szervezet a drogstratégiát bíráló bejegyzésében azt írja, idézem: "Mi úgy gondoljuk, hogy elavult és elhibázott megközelítés a droghasználókat bűnözőként kezelni, ezért érintettek százainak nyújtunk már jogi segítséget"
Felhívom a TASZ figyelmét, hogy azokról a drogosokról beszél, akik sok magyar településen teszik pokollá mások életét. Zombiként közlekednek az utcákon, például Miskolcon az Újgyőri főtéren, de említhetnék számos más települést is. Azokról a drogosokról beszél a jogvédő szervezet, akik sokszor nem munkával, hanem lopásból, rablásból - amelynek többször gyilkosság a vége - szerzik a pénzt a drogra.
Az ilyen környéken élő becsületes emberek ingatlanjai leértékelődnek, környezetük élhetetlenné válik. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy örjöngő, rosszul lévő drogoshoz a TB-t fizetők pénzén megy ki a mentőkocsi, akár egy héten többször is, miközben az egészségügy folyamatos forráshiánnyal küzd.
Azt is jól látjuk, hogy a TASZ folyamatosan támadja azokat az önkormányzati rendeleteket, amelyek a rendet hivatottak szolgálni. Fel kell tenni azt a kérdést, szükség van-e olyan civil szervezetre hazánkban, amely a normalitással szemben az abnormalitást, a rendet tisztelőkkel szemben a rendbontókat támogatja?
A Mi Hazánk Mozgalom elítéli a TASZ tevékenységét, mert mi úgy gondoljuk, hogy a drogosokkal szemben a törvénytisztelő, dolgozó embereket és értékeiket kell megvédeni.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930