Szeretnénk úgy összeomlani, mint a kormány az EU-ezüstérmes oltási programjával – Rengett a föld a Polbeat PankrációbanVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szeretnénk úgy összeomlani, mint a kormány az EU-ezüstérmes oltási programjával – Rengett a föld a Polbeat Pankrációban
Forrás: PestiTV, 2021/03/09 22:45

Szeretnénk úgy összeomlani, mint a kormány az EU-ezüstérmes oltási programjával – Rengett a föld a Polbeat PankrációbanCsaknem lebontotta a stúdiót a vita hevében Csizmadia Tamás jogász-publicista, Nagy József, a 24.hu újságírója, Huth Gergely újságíró, a Pesti TV programigazgatója és Nagy Attila Tibor politikai elemző, miközben Mészáros Nóra élete első élő Polbeat Pankrációját vezette a Pesti TV-n. Már az első boríték is paprikás hangulatot, Nagy József ugyanis a Kréta rendszer hétfői pár órás akadozásából és a pénteken kiküldött téves sms-ekből a kormányzati rendszer teljes összeomlását vizionálta. Csizmadia Tamás ellenben volt bátor figyelmeztetni, hogy minden ember és szervezet ilyen "összeomlást" kívánna magának: Magyarország az EU második legátoltottabb országa, s napokon belül alighanem az első lesz. Huth Gergely ehhez hozzátette, hogy az "összeomlás" hétvégéjén két és félszer annyi embert oltottak be Magyarországon, mint száz főre vetítve az EU-ban. Ettől még persze történtek informatikai hibák, de közben például az EU által megrendelt vakcinaszállítmányokból eddig egyetlen sem akkor és úgy érkezett, mint ahogy vállalták. Csizmadia még megjegyezte, hogy akik a múlt héten téves sms-t kaptak, sokaknak már tegnap és ma újabb behívót küldtek, akkora azért nem lehet a baj.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031