Air7 tüdővitamint kaptak a mentősök - Miklósa Erika, operaénekesnő ... 2.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Air7 tüdővitamint kaptak a mentősök - Miklósa Erika, operaénekesnő ... 2.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2021/02/22 14:15

Air7 tüdővitamint kaptak a mentősök - Miklósa Erika, operaénekesnő ... 2.Air7 tüdővitamint adott át a mentősöknek 7 millió forint értékben Miklósa Erika, operaénekesnő. A program során 900 doboz tüdővitamint vehettek át a mentőszolgálat budapesti kivonulós munkatársai. Az adományt azért a fővárosi mentősöknek szánták, mivel a COVID-19 fertőzöttség és a légszennyezettség mértéke is itt a legjelentősebb. Az adományt Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője vette át 2021. február 22-én az Országos Mentőszolgálat központjában.
Az egészséges tüdő nélkülözhetetlen kincsünk a mindennapokban. Légzőszerveink legfontosabb részeként szerepe hihetetlenül fontos a szervezet jó működésében. Egy magyar szakértőkből álló csapat fejlesztette ki és dobta piacra a hétféle, válogatott összetevőt tartalmazó Air7 kapszulát, a tüdő vitaminját.
A környezeti hatások: vírusok, baktériumok elsőként éppen tüdőnket, ezt a pótolhatatlan szervünket támadják meg, így a mostani járványügyi helyzetben még inkább kötelességünk, hogy odafigyeljünk rá. A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk azért, hogy az egészségét megőrizzük. Ezért tették a közelmúltban mindenki számára elérhetővé magyar tudósok az Air7 nevű készítményt, az első magyar tüdővitamint. A forradalmi magyar étrend kiegészítő a tüdő számára szükséges vitaminok, valamint egyéb támogató összetevők ötvözésével járul hozzá tüdőnk egészséges működéséhez.
Az Air7 D-3 vitamint, A-vitamint, C-vitamint, B6-vitamint, Cordyceps és a Koenzi q10 hatékony ötvözetét is tartalmazza, erősíti az immunrendszer működését és szabályozza a szervezet ellenálló képességét, mellyel segíti tüdőnket a különféle betegségekkel folytatott harcban.
Fontos antioxidánsokat tartalmaz a légutakat károsító szabad gyökök ellen, így nagymértékben csökkenti a tápanyagok elégetésekor és az anyagcsere kapcsán keletkező veszélyes vegyületek koncentrációját. Az egészséges tüdőnek javul az oxigénfelvevő kapacitása, így az oxigén gyorsabban juthat el testünk minden részéhez, növelheti a sportteljesítményt, idegrendszerünk ionizálásával pedig csökkentheti a depresszióra való hajlamot.
Hamarosan a gyógyszertárak polcain is megjelenik, addig a hivatalos webshop-ból lehet megrendelni.
Az Air7 vitaminokat és más nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930