Ma reggel elhallgat a Klubrádió frekvenciája | szolidaritási adásVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ma reggel elhallgat a Klubrádió frekvenciája | szolidaritási adás
Forrás: Partizán, 2021/02/15 07:15

Ma reggel elhallgat a Klubrádió frekvenciája | szolidaritási adásFebruár 9-én megvonták a Klubrádió sugárzási jogát, így február 15-től kizárólag online lesznek elérhetőek - reméljük csak átmenetileg, bár sok reményünk nincs.
A Partizán csapata szolidaritást vállal a Klubrádióval, illetve annak munkatársaival, és követeljük hogy a Klubrádió pályázatát érdemben és jogszerűen bírálják el, és ne kapaszkodjanak az illetékesek mondvacsinált, adminisztratív hibákba annak érdekében, hogy beszüntessék a médium működését Szabad sávot, tiszta pályázatot - hadd szóljon!
A mai reggelen egy átfogó szolidaritási adással készülünk, ahol velünk lesznek a Klubrádió tagjai.
Vendégünk: Pálinkás Szűts Róbert, Pataki Gábor, Kárpáti Iván, Báder Tamás, Veiszer Alinda, Gergely Márton, Uj Péter, Kálmán László, Nádasdy Ádám, Bódy Gergő, Warholik Zoltán, Göczey Zsuzsa, Bálint Judit, Gálvölgyi János és Bolgár György.
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! https://www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! https://facebook.com/partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! https://www.instagram.com/partizanpolitika/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031