Nincs különbség az Orbán- és Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája köztVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Nincs különbség az Orbán- és Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája közt
Forrás: Mi Hazánk Mozgalom, 2020/11/05 14:45

Nincs különbség az Orbán- és Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája köztNovák Előd a Mi Hazánk antikommunista programpontjai mellett beszélt a párt szívhangtörvény-javaslatáról is (az abortusz előtt a gyermek szívhangjának meghallgattatása tájékoztatásul a döntés súlyára vonatkozóan), melynek bevezetésével esélyt adnának a magzati életkorú gyermekeknek, hogy legalább az utolsó szó jogán, életükben egyszer kommunikálni tudjanak saját édesanyjukkal.
A Mi Hazánk alelnöke leszögezte: hazugság az Alaptörvényünkben az a mondat, miszerint "a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg." Valójában az abortusz a vezető halálok, sőt az abortuszok száma nagyobb, mint a tíz vezető haláloké összesen. Az abortusz a családon belüli erőszak legelterjedtebb és legbrutálisabb formája, mely a legártatlanabb és legvédtelenebb emberek, azaz a magzatok ellen irányul. Pedig a gyermeket nem kötelező felnevelni, örökbe is lehet adni... A Mi Hazánk Mozgalom szívhangos javaslata nem szigorítást, csupán tájékoztatást jelent, amire szükség van, hiszen sokan tévesen egyfajta fogamzásgátlóként alkalmazzák az abortuszt, vagy egy fogászati beavatkozás szintjén kezelik ezt a súlyos döntést - hívta fel a figyelmet Novák Előd.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930