Gárdistákat állítottak bíróság elé a Horthy-felvonulásunk miattVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gárdistákat állítottak bíróság elé a Horthy-felvonulásunk miatt
Forrás: Mi Hazánk Mozgalom, 2020/10/31 17:07

Gárdistákat állítottak bíróság elé a Horthy-felvonulásunk miattA Mi Hazánk Mozgalom szervezésében március 1-jén Horthy-emlékfelvonulás volt, mely után békés gárdistákat állítottak elő, miközben a nemzeti összefogás seregszemléjének balliberális ellentüntetőivel szemben nem indult eljárás, noha erőszakkal fenyegetőztek és a garázdaságot kimerítve trágár bekiabálásokkal megzavarták még a református püspök és a katolikus plébános igei köszöntőjét is. A Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján tíz szervezet nemzeti összefogásával tartott ünnepségen a gárdisták pusztán méltóságteljes módon felvonultak, illetve a Szent Korona másolatát tartották, ezért vegzálta őket a rendőrség jogtalanul.
A jelenlegi kormányzat bűne, hogy a Magyar Gárda betiltása után még a szabálysértési törvényt is kiegészítették - abszurd módon a tiltott prostitúció paragrafusa előtt - azzal, hogy aki közterületen a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet végez, vagy ilyen látszatot kelt, szabálysértést követ el. Pedig az önkéntes erőket nem üldözni, hanem hasznosítani kellene, állami irányítással, a Mi Hazánk Mozgalom rendpárti programja is ezt tartalmazza.
Sajtótájékoztatónk gárdistákkal az eljárás megindításáról: https://youtu.be/yXfunX8QOBMAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930