HOMM KFT. - 30 év, 300 autóbusz - Regionális központ átadó - Jó cselekedetekre emlékezve … 17.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:HOMM KFT. - 30 év, 300 autóbusz - Regionális központ átadó - Jó cselekedetekre emlékezve … 17.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/09/08 17:15

HOMM KFT. - 30 év, 300 autóbusz - Regionális központ átadó - Jó cselekedetekre emlékezve … 17.JÓ ÚTON JÁRUNK! HOMM KFT. - BUS & COACH SOLUTIONS - 30 év, 300 autóbusz
Jó cselekedetekre emlékezve - A Homm Kft. és a Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont együttműködése.
Átadták hazánk egyik legkorszerűbb autóbusz-javító és -karbantartó központját Székesfehérváron, 2020. szeptember 8-án. Hazánk legnagyobb magyar magánkézben lévő buszvállalata, a Homm Kft. megépítette és bemutatta első regionális központját. Az 550 millió forint összköltségű beruházás 30 új munkahelyet teremt Székesfehérváron.
Az ezer négyzetméteres épület avató ünnepségét Vargha Tamás országgyűlési képviselő, külügyi államtitkár nyitotta meg, megköszönve a cég tulajdonosainak és dolgozóinak, hogy munkájukkal hozzájárultak Székesfehérvár gazdasági erejéhez, s hogy ezen felül, anyagi támogatásukkal is közösségeink iránt felelősséggel éreznek és cselekednek.
Dr. Cser-Palkovics András polgármester avatta fel a régió legmodernebb autóbusz-javító és -karbantartó létesítményét, mint elmondta aki most ruház be, bízik abban, hogy ismét növekedésre állítja a magyar gazdaságot, a következő évek fejlődését megalapozva. A fehérvári ipari park vállalatai 80 km-es körzetből több mint 30.000 embert foglalkoztatnak, az ő biztonságos munkába-, illetve hazajutásukat is segítik az ilyen megbízható cégek. Büszkék vagyunk arra a teljesítményre, amelyet a fehérvári gazdaság nyújt, és arra a közös gondolkodásra, amelyet az itt működő cégekkel megvalósításunk. Köszönöm, hogy a hazai személyszállítás egyik zászlóshajója is Székesfehérvárt választotta első regionális központjául. Jó munkát és sok sikert kívánok! Az ország olyan, mint egy nagyvállalat: működtetni kell, a járvány után újra talpra állítani!
Homm Károly és Tóth Balázs tulajdonosok a megnyitón hangsúlyozták, a cégcsoport kiemelkedően jó kollektívája mellett arra a legbüszkébbek, hogy „a Covid-19 okozta világgazdasági válság által egyébként erősen érintett területen működve sem kellett megválniuk egyetlen munkatársuktól sem. Az ünnepségen számos példával mutatták be elkötelezettségüket a hátrányos helyzetű gyermekek, iskolák és közösségek segítésében.
Megtudtuk, hogy az első saját tulajdonú bázis nem csak a cég logója miatt lett zöld. A megújuló energiára épülő hőszivattyús hűtés és fűtés mellett a madárbarát kerttervezést, a mosóberendezés által használt víz 90%-ának visszaforgatását, valamint az esővízöntözéshez történő összegyűjtését is fontosnak tartották
Törő Gábor országgyűlési képviselő: A Homm Kft. tiszteletre méltó példája ennek a törekvésnek, hozzásegítve a magyar gazdaságot, hogy Közép-Európa egyik legerősebbje legyen.
Az ünnepi beszédek és a cég harmincéves történetét összefoglaló film után a csarnokban ülők meglepetésére egy 50 fős busz indult meg a szerelőcsarnok belseje felé. Az ijedtség nem tartott sokáig, a tulajdonosok által vezetett busz ugyanis a bejárati ajtóra kifeszített nemzeti színű szalag átszakítása után megállt.
Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök megáldotta a létesítményt: Régtől tudjuk és mondjuk: emberé a munka, Istené az áldás. Látjuk annak az eredményét, amiben nemcsak az emberi teljesítmény, de az isteni áldás is megmutatkozik. Kérjük együtt erre a műre, az alkotókra és az itt dolgozókra Isten áldását.
A székesfehérvári iparterületen megépült klimatizált szervizcsarnokban autóbusz-javító, -karbantartó és -mosó működik, továbbá a gépkocsivezetők továbbképzését és pihenését is szolgálja a létesítmény. A dolgozószállításra, helyi közlekedésre, valamint a különjáratok biztosítására szakosodott legnagyobb magyar magántulajdonú autóbuszos cég 330 autóbusszal, 540 fős csapattal, több mint 22.000 utas célba érését segíti naponta, közel 1,5 millió kilométert megtéve havonta biztonságban és kényelemben.
A Homm Kft. képzési tematikája kiemelt figyelmet fordít a KRESZ, a munkavédelem, az autóbusz technológia, a típusismeret és a vezetéstechnika aktuális tudnivalóira, a közúti és a telephelyi balesetek csökkentése érdekében.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031