MSZP | Lehessen a Balatonban ingyen fürdeni!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Lehessen a Balatonban ingyen fürdeni!
Forrás: MSZP, 2020/08/25 13:00

MSZP | Lehessen a Balatonban ingyen fürdeni!Mi csak azt kérjük, hogy lehessen a Balatonban ingyen fürdeni – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, az Inforádió Aréna című műsorában hétfőn. Határt kell szabni szabad vizeink kisajátításának –szögezte le.
A Balaton szimbólum, ami ott történik, az történik szerte az országban, a Velencei-tónál, a Fertő tónál és sok más helyen: látható, hogy a NER oligarchái hogyan veszik el a közöst saját érdekükben.
„Amit meg tudnak kaparintani a NER-lovagok, azt megkaparintják. Mi ennek szeretnénk most azt mondani, hogy állj! Ennyi elég volt!” – mondta.
A szolgáltatásokért, ételért, italért, szállásért persze fizetni kell, mert piacgazdaságban élünk, de „Mi azt kérjük, hogy legalább ez a része, hogy fürödjön az ember a Balatonban, ez legyen ingyen. (…) Azt szeretnénk elérni, ha valaki lemegy a Balatonra, akkor ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy lemegy a partra és nem tud fürdeni. Sajnos ennek a veszélyét látjuk” – erősítette meg.
A lakossági felháborodás, az ellenzéki pártok sok-sok akciója és figyelemfelhívása szabad vizeink érdekében „a mai hatalmat abszolút nem zavarja abban”, hogy például a Velencei-tónál egy szakasz szabadstrandot értékesítsen és ott építkezést engedélyezzen.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031