MSZP | A Balaton és a többi tó nem kizárólag az ott élőkéVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | A Balaton és a többi tó nem kizárólag az ott élőké
Forrás: MSZP, 2020/08/09 20:00

MSZP | A Balaton és a többi tó nem kizárólag az ott élőkéAz MSZP folytatja a küzdelmet a természetes vizekért, amit népszavazási kezdeményezésük is szolgál - jelentette ki az MSZP fővárosi elnöke vasárnap a Szántódi révnél tartott sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy a Balaton és a többi tó az egész nemzeté, nem kizárólag az ott élőké.
Molnár Zsolt úgy fogalmazott: "persze az ott élőknek ez nem üdülőövezet, hanem az életterük, a hely, amit otthonuknak vallanak", de azért a már-már a világörökség részének is tekinthető Balaton az egész magyar nemzeté, akárcsak a többi fontos tó.
Hangsúlyozta: várják, hogy mikor dönt a Nemzeti Választási Bizottság népszavazási kezdeményezésükről, amelyet azért indítottak, hogy megvédjék a természetes vizeket, a strandokat, a kempingeket, a beépítetlen partokat, a nádasokat, az erdőket, a természeti környezetet.
Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke szerint számukra a Balaton a gyerekkorról, a gyerekeikről, az ifjúságról, a családról szól, a másik oldalon pedig a profitéhségről. Hozzátette: "a Balaton mindannyiunké", és ahogy a vasárnapi boltzár esetében, ebben az ügyben sem fognak meghátrálni.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930