Városmajori Szabadtér Színház - Palya Bea ajánlása és produkciója ... 11.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Városmajori Szabadtér Színház - Palya Bea ajánlása és produkciója ... 11.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/07/02 18:15

Városmajori Szabadtér Színház - Palya Bea ajánlása és produkciója ... 11.Városmajori Szabadtér Színház évadnyitó sajtótájékoztatóján bemutatták a Színház programjait, kiemelt eseményeit, koncertjeit és bemutatóit 2020. július 2-án, a SzabadTér Bisztróban. A sajtótájékoztatót Benkő Nóra, a Városmajori Szabadtéri színpad igazgatója vezette.
Részt vettek a tájékoztatón: Harangi Mária az Összefogás Gála rendezője, Bereczki Zoltán, Palya Bea, az Orlai Produkciós Iroda vezetője Orlai Tibor, a TRIP Hajóról Magács László és Keresztes Tamás, a Játékszínből Bank Tamás és Náray Erika, valamint a Rózsavölgyi Szalonból Györgyi Anna és Dicső Dániel, valamint Ráckevei Anna a Városmajori Színházi Szemle zsűritagja.
2020. szeptember 12. (szombat) 20 óra. Palya Bea egy különleges, tartalmas, elgondolkodtató, mégis életigenlő és feltöltő zenei utazásra hívja közönségét zenekari koncertjein, ahol a kelet és nyugat között repkedő, etnikus dalok hol jazz-es színt, hol modern groove-okat kapnak, miközben a hangzásvilág közepét a cimbalom zengése és ritmikussága adja. Ebben a zenei sokszínűségben formálódnak meg Bea személyes gondolatai.
A koncertről nem hiányozhatnak Bea legsikeresebb és legfontosabb dalai az elmúlt évekből, így a legnagyobb Youtube nézettséget elért Szabadon, a közönséget transzba ejtő Suttognak a vének, a magával ragadó Szaladós, az újrakezdés himnusza, a Hazatalálok én, a virtuóz hálaének, a Volt szeretőm, a női ősöket egybeterelő Hívlak téged vagy épp a táncra hívó Egész nap. De olyan slágerek is helyet kapnak, mint a Hoppá vagy a Stop és a születőben lévő új, életet ünneplő dalok is folyamatosan kerülnek be a repertoárba.
A bandám állati jó zenészekből áll, évek óta vagyunk egymás társai a zenében, idővel pedig igazi alkotóközösséggé forrtunk össze. Imádok velük egy színpadon állni: imádom Gyuri bőgőzését - úgy támaszt hangokkal, hogy arra énekes csak szárnyalni tud. Tomi beül a hangszer mögé s rögtön táncol a dob és a közönség, játékára az egész zenekar ráülhet. Dongó, ahogy fúj, megnyílik az ég és meztelen vad angyalok potyogtak az égből. Imádom Gerzson, “az arab lant hercegének” pengetését, - ahogy a dallamot kanyarintja, tátva marad a szám. És ámulatba ejt Jenci, a “Cimbalomkirály” játéka is, aki úgy kísér, hogy potyognak a könnyeim. Remélem, sikerült vágyaitokat felkorbácsolnom, birizgálni az érzékszerveitek, különös tekintettel a fületekre és a szívetekre... „
A Palya Bea zenekar tagjai: Palya Bea - ének, tapan, kézi dob, kanna, shakerek. Czirják Tamás – dob, ütőhangszerek. Gerzson János – oud, buzuki, kalimba, furulya. Lisztes Jenő - cimbalom I helyettesítő: Oláh Krisztián - zongora. Orbán György – nagybőgő. Szokolay Dongó Balázs – furulya, szaxofon, duda, kaval.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930