MSZP | Partnerségben közös jövőnkért, Magyarországért!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Partnerségben közös jövőnkért, Magyarországért!
Forrás: MSZP, 2020/06/24 16:00

MSZP | Partnerségben közös jövőnkért, Magyarországért!Az MSZP célja a következő országgyűlési választások eredményeképp létrejövő kormányváltás és korszakváltás. Az MSZP készen áll az ellenzéki együttműködésre és készen állunk arra a csatára, ami után egy jobb, élhetőbb, biztonságosabb Magyarország jöhet létre.
Az MSZP küldöttei 96%-os többséggel elfogadták a párt alapszabályának módosítását, így ez az új szabály lehetővé teszi a társelnöki rendszer bevezetését is.
Egyben megfogalmaztuk ajánlatunkat is, az Újjáépítés programját, ami révén megvédhetjük a dolgozókat, a családokat, a nyugdíjasokat és amiben bemutatjuk, hogyan építhetjük újjá hazánkat: az egészségügyet, az oktatást, a családtámogatást, a nyugdíjrendszert, a magyar gazdaságot.
Célunk, hogy egy igazságos Magyar Köztársaságot építhessünk közösen. Ez az Újjáépítési ajánlat alkalmas arra, hogy tárgyalásokat folytassunk az ellenzéki pártokkal.
Az MSZP egyben kezdeményezi is ezen tárgyalások megkezdését, ahol meg tudunk állapodni a közös programról, a közös egyéni jelöltekről és a közös miniszterelnök-jelöltről is majd.
A IV. Magyar Köztársaságnak nem csak demokratikusnak, hanem szociálisnak is kell lennie, hogy mindenki szabadon élhessen és biztonságban. Hogy mindenkinek lehessen munkája, de a munkájából meg is tudjon élni, ahogyan a nyugdíjnak is fedeznie kell a megélhetést.
Az MSZP az együttműködő társadalomban hisz, ennek jele az is, hogy a társelnöki rendszer bevezetésre kerül, ahol egy nő és egy férfi vezeti majd közösen a pártot.
A társelnöki posztra közösen indul Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Július »«
2020 Július
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031