Az Év gyógyszerésze - Kedvenc Patikám - Dr. Mikola Bálint ügyeletes gyógyszertárak ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az Év gyógyszerésze - Kedvenc Patikám - Dr. Mikola Bálint ügyeletes gyógyszertárak ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/04/04 08:45

Az Év gyógyszerésze - Kedvenc Patikám - Dr. Mikola Bálint ügyeletes gyógyszertárak ...Az Év gyógyszerésze - Kedvenc Patikám - Dr. Mikola Bálint, elnök a sürgősségi ellátásról és az ügyeletes gyógyszertárakról ...
A 2019-ban készült felvétel ma 2020-ban is aktuális ... !
Tizedik alkalommal kerülnek megrendezésre a nagysikerű Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám pályázatok.
A pályázatokat 2020. március 17-én tervezték meghirdetni az Aria Hotel Budapestben, amely meghirdetés sajnos a koronavírus járvány miatt újságírók személyes jelenléte nélkül történt.
A sajtótájékoztatóra előzetesen meghívottak: Prof. Dr. Szökő Éva - Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Mikola Bálint – Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke, Dr. Samu Antal - Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, elnökségi tag, Dr. Hodossy Lajos - Roche Magyarország Kft., Prof. Dr. Halmos Gábor - Egyetemi Tanár.
A cikkben illusztrációként publikált fotók és a videó felvétel a 8. és a 9. Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám pályázatok meghirdetésekor készültek.
Az Év Gyógyszerésze díjat a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, és a Roche Magyarország Kft. hozták létre, majd ehhez csatlakozott a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, így állt össze a szakmai zsűri, amely minden évben elbírálja a szakmai pályázatokat. A pályázatok elbírálása mindig anonim módon történik, amelyet a szervező Nero Solution kft. biztosít.
A győztes pályamunkát beadó gyógyszerész és a legtöbb szavazatott kapott győztes patika, egy kortárs műalkotást is magáénak tudhat, mely méltóképpen jelzi az elért eredményt a patikalátogatók számára.
Az Év gyógyszerésze pályázat menete: idén szokás szerint lakossági és szakmai oldalról is lehet ajánlásokat tenni. Mindkét oldalról egyaránt a 10-10 legtöbb jelölést kapott gyógyszerészt a pályázatot szervező Nero Solution Kft. személyesen kéri fel a pályázaton való részvételre.
A pályázatok leadásának határideje 2020. augusztus 30. A 20 pályázati anyagból a szakmai zsűri választja ki a legjobbakat. A díjazottak a MOSZ XXX. kongresszusán ünnepélyes díjátadón vehetik át az Év Gyógyszerésze díjat és a Kedvenc Patikán címet, valamit a további díjakat. Minden pályamunkát leadó gyógyszerész ingyenesen vehet részt az év végén megrendezésre kerülő Év Gyógyszerésze szemináriumon.
A pályázatokat bíráló szakmai zsűri tagjai: Dr. Mikola Bálint - Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva - Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Samu Antal - Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöksége tagja és Prof. Dr. Halmos Gábor egyetemi tanár Debreceni Egyetem Gyógyszertudományi Kar.
A gyógyszertár a gyógyítási stratégia kiemelt egysége, amely egy kereskedelmi körülmények között működő egészségügyi intézmény. Fontos hangsúlyozni, hogy a gyógyszert a gyógyszertárból kell beszerezni, ahol az ott dolgozó szakemberek a készítményekkel kapcsolatos mindenfajta hiteles információt tudnak biztosítani. A jövőt illető fontos kérdés, hogy melyik patikában milyen extra szolgáltatást kaphat a beteg a gyógyszere mellé.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031