Így dolgozik a baloldali többségű Fővárosi KözgyűlésVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Így dolgozik a baloldali többségű Fővárosi Közgyűlés
Forrás: Pesti Srácok, 2020/01/29 19:45

Így dolgozik a baloldali többségű Fővárosi KözgyűlésA Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén jártunk, ahol az új szervezeti és működési szabályzatának (szmsz) elfogadását másfél órás vita előzte meg. A kormánypártok képviselői azt nehezményezték, hogy az új szabályzat szerint sokkal kevesebb lehetőségük lesz a vitákra, álláspontjuk kifejtésére. Érdekes módon Karácsony Gergely és a baloldal egészen másképp látta a helyzetet, hiszen szerintük az ellenzék így hatékonyabban tudja ellenőrizni a fővárosi vezetést. Láng Zsolt, a Fidesz frakcióvezetője, valamint Hassay Zsófia és Kovács Péter fideszes képviselők éles szavakkal illették az ellenzéki városvezetést az egyeztetések hiánya, az egyoldalú személyi döntések és demokratikus jelleget kevésbé kidomborító új szmsz miatt, de a Lánchíd felújításának kérdésében sem értettek egyet a felek. Horvát Csaba, szocialista képviselő és zuglói polgármester szerint azonban a fideszesek cinikusak és képmutatóak. Meglepően kevés baloldali felszólalót hallhattunk a közgyűlés mai napján, nagyrészt Karácsony Gergely és helyettesei válaszolgattak a fideszes képviselők kérdéseire. Nézzék meg videónkat!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031