Beteg gyermekeknek adták vérüket a rendvédelmi dolgozókVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Beteg gyermekeknek adták vérüket a rendvédelmi dolgozók
Forrás: Pesti Srácok, 2020/01/21 19:15

Beteg gyermekeknek adták vérüket a rendvédelmi dolgozókA Szolgálati Agarak, vagyis a rendvédelmi dolgozók futócsapata sokkal többet tesz a sportnál. Közösségi eseményeikkel egészséges életmódra nevelnek, sőt személyes vállalásokkal, jótékonysági akciókkal segítenek ahol tudnak. Most épp azt határozták el, hogy áprilisban 13 nap alatt körbefutják az országot és közben beteg gyermekek gyógyulásához gyűjtenek adományokat a Heim Pál Gyermekkórháznak. Az intézmény kis betegei – most éppen 400-an fekszenek az intézmény kórtermeiben – az adományokon túl még valamit kapnak a gyógyulásukhoz, olyat, ami minden kincsnél többet ér. A jótékonysági futás nyitórendezvényeként, január 21-én rendőrök, tűzoltók a saját vérüket adták, sőt másokat is meghívtak a nem mindennapi véradásra a Heim Pál Gyermekkórházba. A “Szolgálati Agarakhoz” csatlakozott a BRFK, a BKK, a budapesti és az országos közútkezelők, a Közszolgálati Egyetem és a kórház dogozói is. A nagyszabású jótékonysági program ezzel elindult, de az „Egy lépés az életért, lépj TE is!” akcióhoz még bárki csatlakozhat. Elsőként a két egymással örökké versengő futballcsapat, a zöldek és lilák, a Fradi és az Újpest állt a kezdeményezés mellé. A tavaly októberben megrendezett rangadó és a februári visszavágó bevételének egy részét is felajánlották erre a célra.
A videót László Petra készítetteAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930