Leleplezés és szembesítés - íme a Fullánk videó szereplői (vágott változat)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Leleplezés és szembesítés - íme a Fullánk videó szereplői (vágott változat)
Forrás: Pesti Srácok, 2020/01/19 11:15

Leleplezés és szembesítés - íme a Fullánk videó szereplői (vágott változat)Néhány nappal ezelőtt a Youtube-on, Fullánk.hu logóval megjelent egy 10 perces videó, amiben hátrányos helyzetű roma emberek beszélnek arról, elég töredezetten, hogy őket nem fizették ki rendesen, sőt arra is kényszerítették, hogy főnöküknek tetszően szavazzanak, máskülönben elveszítik a munkájukat. A videót azonnal közszemlére tette az általában több ezres megosztást generáló, leleplezésekkel fenyegető "ördög ügyvédje" blog illetve Facebook oldal. A PestiSrácok már kereste a választási csalásról videóban beszélő cigányokat, de nem találtuk. Mint kiderült nem véletlenül:  közülük többen még csak nem is győriek és konkrétan egyikük sem lakik abban a választókörzetben, ahol a videóban tett nyilatkozatuk szerint zsarolás hatására szavaztak. Portálunk kapta meg azt a 36 perces videót, amelyben kérdőre vonják és szembesítik hazugságaikkal a kamuvideóban szereplő romákat. Ők pedig elárulják, hogy kényszer hatására mondták azt, amit a szájukba adtak, mivel épp nem volt pénzük és nagyon kellett az a 3,5,10, másnak 20 ezer forint... (Mivel az eredeti videó nagyon hosszú, kivágtuk az érdekesebb részeket, amit a szereplők kiszolgáltatott helyzete miatt, arcuk kitakarásával adunk közre, annak ellenére, hogy írásban is hozzájárultak a felvétel készítéséhez.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930