Arany Medál díjátadó - Az év legígéretesebb fiatal tehetsége: László Panna ... 10.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Arany Medál díjátadó - Az év legígéretesebb fiatal tehetsége: László Panna ... 10.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/12/05 10:45

Arany Medál díjátadó - Az év legígéretesebb fiatal tehetsége: László Panna ... 10.11. Arany Medál-díjátadó. Átadták 2019. december 4-én, az Arany Medál-díjakat a fővárosi Bethlen Téri Színházban.
László Panna, húszéves pályakezdő színművész. A Katona József Színház Katona Klubjában és a Radnóti Színház Ifjúsági Műhelyében ismerkedett meg a színészettel. Főszereplője volt a FOMO - Megosztod és Uralkodsz című magyar nagyjátékfilmnek, amely azt mutatja meg, hogyan buliznak a mai tinédzserek és miként sodorhatja őket veszélybe a közösségi média. Szociológiát tanul a Budapesti Corvinus Egyetemen. Pásztor Virág, pályakezdő színésznő adta át a díjat László Panna pályakezdő színésznőnek.
A díjat Mészáros Márton, kulturális újságíró, szerkesztő 14 éves korában, szakmai pályafutása megkezdése előtt alapította.
A kitüntetést a következő kategóriákban adták át:
Az év írója: Végel László, Kossuth-díjas író.
Az év színésze: Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas színművész.
Az év színésznője: Mészáros Blanka, színművész.
Az év filmrendezője: Szász Attila, filmrendező.
Az év legígéretesebb fiatal tehetsége: László Panna, színművész.
Életműdíj: Lukáts Andor, Kossuth-díjas színművész-rendező.
A díjátadáson Földes László (Hobo), Kossuth-díjas bluesénekes, dalszerző és Kiss Zoltán gitárművész lépett fel.
Az esemény állandó háziasszonya Juhász Anna, irodalmár kulturális menedzser.
A díjátadók között volt Halász Judit, Kossuth-díjas színművész, Csernus Mariann, az ország legidősebb - kilencvenegy éves - aktív színpadi színésze.
A díjazottak a villányi Vylyan Pincészet és az egri Kovács Nimród Borászat felajánlásából értékes bort tartalmazó ajándék csomagot, virágcsokrot, elismerő oklevelet vehettek át. A vendégek a Szamos Marcipán és a Pozsonyi úti házi rétesező kínálatából kaptak kóstolót.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031