Vodafone Digitális Díj - Szente Alíz, a Gyerekkel.com alapítója ... 9.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Vodafone Digitális Díj - Szente Alíz, a Gyerekkel.com alapítója ... 9.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/11/28 15:45

Vodafone Digitális Díj - Szente Alíz, a Gyerekkel.com alapítója ... 9.Vodafone Digitális Díj - középpontban a digitális innováció ...
Három kategóriában lehet pályázni 2019. november 28-tól a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra, amelyet második alkalommal hirdet meg a Vodafone Magyarország Alapítvány.
A három kategória: digitális társadalom, digitális esélyegyenlőség, bolygónk és fenntarthatóság - tudtuk meg Amanda Nelsontól, a Vodafone Magyarország vezérigazgatójától a pályázatot bemutató sajtótájékoztatón, a Vodafone székházában. A Vodafone Digitális Díjat azért alapították, hogy megtalálják, ösztönözzék és elismerjék azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást. A Vodafone Digitális Díjra olyan kész projektekkel jelentkezhetnek magánszemélyek, cégek és szervezetek egyaránt, melyek továbbfejlesztése a pályázati összegből valósulhat meg.
Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára kiemelte, hogy az 5G hálózat olyan szolgáltatások nyújtására lesz képes a jövőben, amelyeket ma még nem ismerünk. Ez a díj lehetőséget nyújt ahhoz, hogy együtt gondolkodjanak társadalmi szervezetekkel és startupokkal, s olyan innovatív felhasználási lehetőségeket dolgozzanak ki, amelyek kiaknázzák a hálózatban rejlő potenciált.
A pályázatra magánszemélyek és vállalkozások, nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését egyaránt várják 2020. március 6-ig - mondta el Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi tagja.
A digitális társadalom kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, amelyek a teljes társadalom javát szolgálják, valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát, valamint az 5G lakossági felhasználására hoznak jó példát. A digitális esélyegyenlőség kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket. A bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.
A szakmai zsűri elnöke Solymár Károly Balázs, tagja Budai J. Gergő, valamint Mártha Imre, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke, Puskás András, a Budapest Bank kockázatért és működésért felelős vezérigazgató-helyettese, Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója, Szente Alíz, a Gyerekkel.com applikáció alapítója és Erdős Sándor, az Onco VR projekt megálmodója.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031