Bayer felolvasta Ambrózy szövegét, a Sajtóklub-tagok halálra röhögték magukat KarácsonyonVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Bayer felolvasta Ambrózy szövegét, a Sajtóklub-tagok halálra röhögték magukat Karácsonyon
Forrás: Pesti Srácok, 2019/09/24 13:15

Bayer felolvasta Ambrózy szövegét, a Sajtóklub-tagok halálra röhögték magukat KarácsonyonA szokott felállásban Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője, Huth Gergely a Pestisrácok.hu főszerkesztője és Szentesi Zöldi László a Magyar Demokrata főmunkatársa voltak a Sajtóklub adásában Bayer Zsolt műsorvezető vendégei. A Hír TV stúdiójában a három neves publicista különféle témák kapcsán mondta el a véleményét. Milyen veszélyeket rejt egy filmforgatás, egy őrbódé és néhány cirill betű egy ellenzéki politikusnak? Karácsony Gergely már biztosan tudja a választ. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt zöldfolyosót álmodott Budapestre, a részleteket nem osztotta meg immáron rendszeresnek mondható programbemutatóján.
Az adás itt kiemelt, második részében Karácsony Gergely főpolgármesteri ambíciói kapcsán kezdtek el sziporkázni a vendégek. „Mert ’Karigeri’ – ha Thomas Mannak igaz a volt és mélységes mély a múltnak kútja –, akkor a ’hülyeség kútja is mélységesen mély’: Egyedül Karácsony Gergely tudja minden stációját megjárni” – fogalmazott a műsorvezető, és felolvasta Karácsony minapi sajtótájékoztatójának részleteit, amelyekben a Nagy Októberi Óbudai Felszabadulást helyezte kilátásba, egy az ellenzék főpolgármester-jelöltje által elbontásra ítélt sorompó révén, amelyről nagyon gyorsan kiderült, nem a szigetre kilátogatók ellen van, hanem csak egy készülő film kelléke, azóta már el is bontották.
„Volt egy cirill betűs bejárat, kínos az ügy. Összegezzük azért, mert nagyon nehéz lesz itt komolynak maradni. Most Budapest főpolgármesterének egy éppen olyan fazon akar lenni, aki nem tud egy telekspekulációt egy filmforgatástól megkülönböztetni. Alapvető budapesti közterületekről nemhogy azt sem tudja melyik kerületben van, hanem azt sem, hogy létezik” – reagált a tragikomikus esetre Szentesi Zöldi László.
A stúdióban ülők azon is derültek, hogy Karácsony az Örs Vezér tér sürgős felújításáért is szót emelt, mígnem valaki meg nem súgta neki, hogy ez a tér is speciel Zuglóhoz tartozik, tehát saját maga ellen kampányolt éppen. Ettől már csak az volt meglepőbb, hogy a történetet tudta fokozni is az ellenzék szépreményű főpolgármester jelöltje. A Margit-szigettől a Hajógyári-szigetig akarna „zöld folyosót” létrehozni majd, amennyiben ő lesz Budapest főpolgármestere. „Nádassal beültetik a Dunát” – vélekedett Bencsik András, mire a vendégek hangos nevetésbe törtek ki.
„Karácsony Gergely – látjuk rajta – sík hülye. Egyszerűen alap dolgokat nem tud behúzni a kampányba” – tette hozzá a Magyar Demokrata főmunkatársa.
Forrás: Hír TVAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031