Láng Zsolt a Polbeatben: nagy baj, hogy nincs felelősségteljes, nemzetben gondolkodó ellenzékünkVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Láng Zsolt a Polbeatben: nagy baj, hogy nincs felelősségteljes, nemzetben gondolkodó ellenzékünk
Forrás: Pesti Srácok, 2019/09/12 16:45

Láng Zsolt a Polbeatben: nagy baj, hogy nincs felelősségteljes, nemzetben gondolkodó ellenzékünkÚgy tűnik, a főváros eddig legnyugodtabb részén, a budai II. kerületben tart főpróbát hazaárulásból és erkölcstelen politikai machinációkból a kormány megbuktatására törő egyesült ellenzék: itt száll ringbe a momentumos EP-képviselő és ukrajnai forradalmáridomár Cseh Katalin párja, Berg Dániel, akinek homályos amerikai múltjáról és magyarországi küldetéseiről már több cikket is írtunk és aki minden jel szerint nemcsak Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányának bábmestere, hanem az egész országban titokzatos forrásból és zavaros háttérrel megvalósuló “zöld-sárga” ellenzéki összeborulás egyik kulcsfigurája is. A Gyurcsány-párttól a Momentumig és Karácsony mikropártjáig terjedő helyi balos összefogás polgármester-jelöltje ugyanakkor MSZP-s (Őrsi Gergely), ami azért is érdekes, mert a most Zuglóba polgármester-jelöltként ejtőernyőző Horváth Csaba képében 2002 és 2006 között már volt szocialista vezetője a kerületnek. Azt a – sokak szerint sáskajárással felérő – ciklust csak nagy nehezen tudta kiheverni a budai városrész. Az elmúlt héten itt is felmerült, hogy Karácsony Gergely csapata választási csalást elkövetve gyűjtött a kelleténél sokkal több ajánló aláírást, illetve itt fordult elő az is, hogy “ismeretlenek” kamu lomtalanítási plakátokkal tömték meg a postaládákat, hátha a választási kampány hajrájában sikerül szemétbe borítani a kerületet. Nem véletlen tehát, hogy meghívtuk a Polbeatbe Láng Zsoltot, a II. kerület 2006 óta már kétszer újraválasztott fideszes polgármesterét.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031