XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó - Wichmann Tamás ... 6.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó - Wichmann Tamás ... 6.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/09/06 08:15

XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó - Wichmann Tamás ... 6.XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó szeptember 13-14-én a Merkapt Sportközpontban.
Sajtótájékoztatót tartottak 2019. szeptember 5-én a Budapest Honvéd Székházban. A rendezvény moderátora: B. Németh Péter volt. Megismerhettük a Sportágválasztóról, a sportról a zenéről dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgató, Medveczky Erika, nyolcszoros világbajnok magyar kajakozó, Wichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszer olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37-szeres magyar bajnok, Harsányi Gergely, 179-szeres válogatott kézilabdázó, Yellow Road System Hungary Kft. ügyvezető, Batta András, Kis Virtuózok Alapítvány elnöke, Szél Mária, a VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola igazgatóhelyettese, Lukács Andrea, Meta Művészeti Központ igazgatóhelyettes véleményét.
Budapesti Nagy Sportágválasztó 2019. 2019. szeptember 13-14-én, a Merkapt Sportközpontban, Maglódi út 12/A. A kétnapos rendezvény péntek délelőtt az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak lesz fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap teljes egészében a nagyközönségé, a családoké.
Idén is rézt vesznek olimpiai és világbajnokok sportolók az őszi Jubileumi Nagy Sportágválasztón. A Nagy Sportágválasztó 100-nál több sportág megismerését kínálja díjmentesen. A sportág kiválasztása fontos döntés, hiszen a gyermek évekig jár az edzésekre. Regisztrálj és engedd, hogy magával ragadjon a mozgás öröme!
A Merkapt Sportközpontban társrendezvényként Nagy Hangszerválasztó is lesz, így a muzikalitásunknak is teret engedhetünk.
A Nagy Sportágválasztó szombati napján, szeptember 14-én ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálják a látogatóknak. A 7 éves kortól elvégezhető mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez, illetve, hogy milyen magas lesz a gyermek felnőtt korára.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930