Hungaroring Classic - dr. Sütő Enikő - Lesz divatbemutató és rock 'n' roll táncbemutató ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Hungaroring Classic - dr. Sütő Enikő - Lesz divatbemutató és rock 'n' roll táncbemutató ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/07/10 15:15

Hungaroring Classic - dr. Sütő Enikő - Lesz divatbemutató és rock 'n' roll táncbemutató ...A rock 'n' roll örök – csakúgy, mint a divat. Így egyik sem maradhatott ki az autósport idei legkülönlegesebb rendezvénye, a Hungaroring Classic programjából. A korábbi Star modell Sütő Enikő szervezi a divatbemutatót, a rockabilly bulit és rock 'n' roll táncbemutatót, amelyre vasárnap kerül sor a depó területén.
Győrből Európa-bajnok táncosok érkeznek, a zene, a hangulat mind-mind a kor szellemét idézi, míg a divatbemutatóval az elmúlt negyven év hangulatát, érzelmeit próbáljuk megjeleníteni – mondta el dr. Sütő Enikő, aki saját modelliskolája növendékei közül is meghívott néhányat az eseményre. Ahogy változik a zene, úgy változnak az öltözékek is, akár egy évtizeden belül is többféle irányvonal elevenedik meg a szemünk előtt. A rock 'n' roll mellett például semmiképp nem hagynám ki a hippi korszakot, mert az is meghatározó volt, csakúgy, mint a hetvenes-nyolcvanas évek zseniálisan naiv, az életet élvező, optimista stílusa. Ha valaki most megnéz egy divatbemutatót, azt tapasztalja, hogy az a szemtelenséget akarja kommunikálni. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években azonban sokkal bizakodóbban néztek előre az emberek, és még jobban látták egymást. Egy szó, mint száz, a régi divatbemutatók hangulatát idézzük meg a Hungaroring Classicon.
Érdekesség, hogy nem csupán a divatbemutatóval repítenek vissza a múltba a szervezők, hanem arra kérik a vendégeket is, hogy ha van kedvük, öltözzenek be ők maguk is. A hölgyek számára kalapversenyt, az uraknak nyakkendőversenyt hirdetnek.
Hungaroring Classic időutazás az autósport hőskorába. A mogyoródi rendezvény azonban több ennél, hiszen a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek hangulatát idézi a verseny, ahol az egész család megtalálja a szórakozását a magyar Formula–1-es pályán.
A július 12-14-én megtartásra kerülő Hungaroring Classicot július 10-én sajtótájékoztatón mutatták be a Városligeti Műjégpályán, amelyen részt vett az esemény két hazai főszervezője, Szalay Balázs és Rákosi Tamás, a nemzetközi promóter Peter Auto képviseletében Celine Jehan és Patrick Peter.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930