Kiskunmajsa - Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben Éjszakai fürdőzés, színház ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kiskunmajsa - Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben Éjszakai fürdőzés, színház ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/07/05 09:15

Kiskunmajsa - Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben Éjszakai fürdőzés, színház ...A harmincöt éves múltra tekint vissza a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Kiskunmajsán, Bács-Kiskun megyében. A fürdő mellett találjuk a Jonathermál Motel Kempinget és a Kiskunmajsai üdülőfalut, melyek várják a szabadságukat itt eltölteni vágyókat.
A fürdő egész évben folyamatosan működik, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben. Az év bármely napján igénybe vehetők a szálláslehetőségek, valamint megkóstolhatók a közeli éttermek különlegességei.
Termálvizes és gyógymedencék a fedett csarnokban kaptak helyet, kivéve a kültéri körmedence. A csarnok hatalmas oldalablakai mellett széksorok, napozóágyak sorakoznak, lehetővé téve a napozást, pihenést.
Élménymedence nyitva tart a péntek és szombati éjszaki fürdőzés idején is minden évszakban. Kortól függetlenül mindenkinek felejthetetlen élményt biztosít élményelemeivel: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, gejzír, buzgárok, dögönyözők, masszírozók, vadvízi folyosó, pezsgőfürdő sziklacsobogó, vízgomba ...
Csúszdapark 2 elkülönülő medencetérrel rendelkezik. A kicsik részére egy 30-40 cm-es vízmélységgel rendelkező részben egy kis csúszda és 6 élményelem is rendelkezésre áll, a másik térben a nagyobbak szórakoztatására 4 óriás csúszda található különböző hosszúságban és lejtésben.
A tenger hangulatát idéző, akár 80 cm-es hullámokat keltő hullámmedence 4 féle élményelemmel rendelkezik, vízmélysége 10 cm-től 220 cm-ig terjed.
Strand medence 0-3 méterig mélyülő természetes vízével általában június elsejétől augusztus végéig tart nyitva. Közkedvelt homokvárépítő helyszín. A plázson nádtetős napernyők adnak hűvös árnyékot és a fiatalok részére felfújható úszó aquaparki elemek adnak szórakozási lehetőséget.
20-60 cm vízmélységű gyermekpancsoló medencénk számos élmény elemmel rendelkezik: vízi sün, billenő vödör, kis csúszdák, melyek a legkisebbek örömét szolgálják. A kicsiknek 2 db játszótér, és emellett a nyári szezonban játszóház is üzemel, ahol a gyermekek foglalkoztatására, kézügyesség fejlesztésére több játék, készségfejlesztési lehetőség kínálkozik.
A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja. A fentieken kívül számos wellness-, sportolási- kikapcsolódási lehetőség áll még rendelkezésre: különböző masszázsok, szaunák, szoláriumok, valamint futballpálya, röplabda pálya, óriás sakk, játszóterek, lengőteke stb.
A fürdőben egész évben minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe. 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és minden pénteken, szombaton 20-24 óráig az éjszakai fürdőn.
Kiskunmajsára érkező vendégek a fürdő közvetlen szomszédságában elhelyezkedő motelben és kempingben találnak színvonalas szálláslehetőséget. Családoknak ideálisak 1-2-3 ágyas motelszobák, összkomfortos faházak, apartmanok, a fürdő mellett található üdülőfalu üdülőházai, illetve Mustang Ranch Panzió. A sátorral, lakókocsival érkező vendégeket az 5 hektáros kemping várja, ligetes-árnyas környezetben.
A fürdő és a motel vendégeit várja a Termál Bisztró és Étteremben, valamint a Lópofa Csárda, ahol a színvonalas és barátságos kiszolgálás mellett kedvező árakkal várják vendégeket, akik szívesen kipróbálnák a környékre jellemző jellegzetes magyaros fogásokat vagy különlegességeket.
Jonathermál Zrt. - Szikora Gyula, Elnök-vezérigazgató. Fürdővezető: Juhász Sándor. Motelvezető: Menyhárt Melina.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031